Μήνας του μέλιτος: Σαντορίνη

0


Αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους προορισμούς για τον μήνα του μέλιτος είναι η Σαντορίνη. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο την επιλέγουν όχι μόνο για απλές διακοπές, αλλά και ως τον προορισμό για τον μηνά του μέλιτος ή ακόμα και ως το μέρος που πραγματοποιήσουν το μυστήριο του γάμου. Η Σαντορίνη αποτελεί έναν από τους αγαπημένους ευρωπαϊκούς προορισμούς για ερωτευμένους, νεονύμφους ακόμα και για παρέες.
Αυτό το ηφαιστιογενές ελληνικό νησί με την αγρία και επιβλητική ομορφιά του, προσελκύει ένα μεγάλο εύρος κοινού για να την επισκεφθούν. Διαθέτει εκπληκτικές παράλιες, ειδυλλιακά χωριά και τοπία με θέα που κόβουν την ανάσα. Επίσης έχει το πλεονέκτημα να διαθέτει πολυτελή ξενοδοχεία με ιδιωτικές πισίνες, ξενώνες με παραδοσιακή διακόσμηση καθώς και πιο οικονομικές λύσεις για διακοπές με χαμηλότερο budget. Ακριβώς στην ιδιά κατεύθυνση κινούνται και τα εστιατόρια, μπαρ και καφετερίες αφού υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα αλλά και πορτοφόλια. Πέρα από όλα αυτά σας επιφυλάσσει και μερικές εκπλήξεις όπως θερμικές πηγές και παράλιες με μαύρη ή κόκκινη άμμο. Διαθέτοντας όλα αυτά σε συνδυασμό με το μοναδικό τοπίο και το ξακουστό ηλιοβασίλεμα, η Σαντορίνη αποτελεί έναν ειδυλλιακό προορισμό για μηνά του μέλιτος. Επίσης θα αξιοποιήσετε τα μοναδικά τοπία με θέα στο αιγαίο για να πραγματοποιήσετε μια μοναδική φωτογράφιση για το άλμπουμ του γάμου σας.
Ωστόσο ακόμα και αν επισκεφθείτε ένα νησί σαν την Σαντορίνη που σας παρέχει κυριολεκτικά ότι επιθυμείτε, είναι καλό να έχετε οργανώσει την διαμονή σας και το πρόγραμμα σας από πριν, ειδικά αν πρόκειται για τον μήνα του μέλιτος. Έτσι θα έχετε εξασφαλίσει το πρόγραμμα των διακοπών σας χωρίς απώλειες.

Μια μοναδική εμπειρία είναι κάνετε μια κρουαζιέρα στην καλντέρα. Η καλντέρα είναι ένα μοναδικό μέρος προς εξερεύνηση, διαθέτει μοναδική θέα και την δυνατότητα να κολυμπήσετε στις ιαματικές πήγες που έχουν δημιουργηθεί από τις ηφαιστειακές οπές. Είναι αρκετά σημαντικό να έχετε κάνει την κράτηση σας προτού επισκεφθείτε το κοσμοπολίτικο νησί. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχει μεγάλη προσέλευση τουριστών οπότε είναι πολύ πιθανό να μην υπάρχει διαθέσιμη η ημερομηνία που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε την κρουαζιέρα σας. Κάντε μια αναζήτηση rent a boat Santorini και κάντε την κράτηση σας ούτως ώστε να έχετε εξασφαλίσει την ιδιωτική κρουαζιέρα σας.
Ακόμα μια μοναδική εμπειρία που αναδύει ρομαντισμό είναι το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης. Τα τελευταία πορτοκαλί χρώματα στο τέλος της ημέρας, σε συνδυασμό με τα κατάλευκα σπιτάκια που βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού δημιουργούν μια αίσθηση που μόνο όταν το παρακολουθήσετε θα καταλάβετε.

Leave a Reply