«Αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω»!

0

Aνατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον 70χρονο απόστρατο πτέραρχο της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος συνελήφθη στις 30 Απριλίου για τον βιασμό της 34χρονης, ανάπηρης ανιψιάς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 70χρονος, ο οποίος έχει τέσσερα εγγόνια, ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του σε παράπηγμα που βρίσκεται στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου.

Μάλιστα ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να βιάζει την ανιψιά του, που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες. Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στην παράγκα και έντρομοι είδαν τη γυναίκα σε άθλια κατάσταση, τρομοκρατημένη να μην μπορεί να μιλήσει.

Η αστυνομία μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δημοσιοποίησε τα στοιχεία του 70χρονου και φωτογραφίες του.

Σε βάρος του Παναγιώτου Λουμάκου του Αντωνίου και της Αμαλίας, γεννηθείς την 20-3-1947 στο Νεοχώρι Λακωνίας, ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αιμομιξία κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατοχής όπλων και πυρομαχικών.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 15-11-2017, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό και των λοιπών ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-2478020 του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Απάντηση