Μια υπερπαραγωγή από τον Π.Σ Κορινθίων Η ΡΕΑ ήταν το αφιέρωμα στον Κινηματογραφικό Μικη

0

Το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 8.00μμ, Ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ & ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΣΟΥ «Η ΡΕΑ» και το ΚΕΠΑΠ Δήμου Κορινθίων παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία την Μουσικοχορευτική παράσταση του συλλόγου «Ο κινηματογραφικός Μίκης Θεοδωράκης» στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου. Στην παράσταση πήραν μέρος η χορωδία και τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου , το μουσικό συγκρότημα «Διαπασών» και τα μέλη του συλλόγου, Γιώργος Λυκίδης (κιθάρα) και Αλέξης Αλεξιάδης (φυσαρμόνικα).
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους :

Ο Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ κ. Θεμιστοκλής Κουτσογκιλας, ο βουλευτής ΝΔ κ. Κων. Κόλλιας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χάρης Βυτινιώτης, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΠΝΟΉ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ κ. Νίκος Σταυρέλης, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ κ. Δημ. Σουφριλας και ο εντεταλμένος σύμβουλος του περιφερειαρχη Πελοποννήσου κ. Γιώργος Οικονόμου.

Επίσης στη παράσταση παραβρέθηκαν Εκπρόσωποι συλλόγων: του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΎ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΎ συλλόγου ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ, Της ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ Κορίνθου, της ΕΝΩΣΗΣ ΚΡΗΤΩΝ Ο Ψηλορείτης ,η πρόεδρος του ΘΕΑΤΡΟΥ Περιγιαλιού κυρία Πολυξένη Ορκοπουλου και ο Αντιπρόεδρος τους Αρη Κατσαβριά, του ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΎ ΟΜΊΛΟΥ ΙΣΘΜΙΑΣ και ο Πρόεδρος του ΥΔΡΩ κ. Μανώλης Γαιτανος.

Δείτε ένα φωτορεπορτάζ από τη βραδιά.

Leave a Reply