Μια ξεχωριστή προσθήκη στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Τριαντάφυλλου για την ΕΠΣ Κορινθιας

0

Είδαμε με ενδιαφέρον την ανακοίνωση της προσθήκης του Σωτήρη Νικολάου στην ομάδα Τριαντάφυλλου για τις εκλογές της ΕΠΣ Κορινθίας.

Και παρότι είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλάμε για αυτές τις εκλογές και μέχρι να φτάσει η ώρα εκείνη θα έχουμε πολλές ακόμα ανακοινώσεις η συγκεκριμένη “μεταγραφή” είναι ξεχωριστή για πολλούς λόγους.

Το βασικό είναι ότι “κλειδώνει” μια περιοχή με έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει πολλά στο ποδόσφαιρο του Δήμου Λουτρακίου και είναι σίγουρο ότι θα ασχοληθεί ανεξαρτήτως αποτελέσματος με πάθος αν εκλεγεί.

Δεύτερον με αυτήν την προσθήκη θα αναγκαστεί και η πλευρά Τσιχριντζη να απαντήσει με κάποιο ηχηρό όνομα προκειμένου να αλλάξει τις εντυπώσεις και έτσι θα ανοίξει από νωρίς η ποδοσφαιροκουβέντα και ίσως υπάρξει και ουσιαστικη συζήτηση γύρω από ταπροβληματα του τοπικού ποδοσφαίρου και πέσουν προτάσεις στο τραπέζι αλλά και δεσμεύσεις.

Σας μεταφέρουμε την ανακοίνωση:

Το όραμα για την Αλλαγή στο Κορινθιακό Ποδόσφαιρο, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει σήμερα μία εξαιρετική προσωπικότητα, του αθλητισμού και της αυτοδιοίκησης, που αποφάσισε να ταξιδέψει μαζί μας, για να αλλάξει την μοίρα του ποδοσφαίρου μας.
Ο Σωτήρης Νικολάου από τους Αγίους Θεοδώρους, θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό μας, στις εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας.
Ένας άνθρωπος που δεκαετίες τώρα προσφέρει άοκνα, στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, σαν αθλητής και παράγοντας, γνωστός σε όλη την Κορινθία για το ήθος και την ευγένειά του.
Διπλωματούχος καθηγητής Φυσικής Αγωγής, έχει προσφέρει σε όλα τα αθλητικά σωματεία των Αγίων Θεοδώρων και συνεχίζει την προσφορά του.
Ο Σωτήρης Νικολάου είναι παράλληλα και μια εξέχουσα προσωπικότητα της Αυτοδιοίκησης, με συνεχή παρουσία στα Δημοτικά Συμβούλια του Δήμου Αγίων Θεοδώρων και Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Επί σειρά ετών Αντιδήμαρχος.
Ένας αληθινός ευπατρίδης, που τιμά με την συμμετοχή του, τον συνδυασμό «Όραμα για την Αλλαγή στο Κορινθιακό Ποδόσφαιρο», δίνει δύναμη σε όλους μας και την βεβαιότητα ότι με σχέδιο, αποφασιστικότητα και ανθρώπους της προσφοράς, θα τα καταφέρουμε.
Καλή δύναμη Σωτήρη, στον ωραίο αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί.
Το ταξίδι για το Όραμα συνεχίζεται……

ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

Leave a Reply