Μια εκπληκτική βραδιά στο Συνεδριακό του Λουτρακίου

0

image

 


 “Η Παράσταση της Ζωής Σου!”

Είναι μια μοναδική εκδήλωση, με πλούσιο πρόγραμμα για όλα τα γούστα, με μουσική, τραγούδια και χορό για την ενίσχυση του Συλλόγου Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν. Κορινθίας!

Συμμετέχουν οι χορευτικοί σύλλογοι Καθενών Ευβοίας και Περαχώρας, ο πιανίστας Λούκα Μελής, η μουσικός Κορνέλια Βολοσένκο, οι μικροί Σκούτζος Αχιλλέας και Γκολφίνος Ανδρέας, ο συνθέτης Γιάννης Ορούτζογλου και στο τραγούδι οι Κωνσταντίνος Βελιώτης, Κωνσταντίνα Ζαφειράτου, Γιώργος Ιορντάνοβ, Παναγιώτης-Ειρηναίος Καβέτσος, Τερέζα Καζιτόρη, Θοδωρής Λαμπρόπουλος, Ραφαήλ Μπαβέλας, Γιάννης Ορούτζογλου-πιάνο/φωνή, Αστέρης Πασχαλιάς, Θοδωρής Τσάτσος, Αναστασία Χαρακίδου.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμμετέχουν και ΑΜΕΑ.

Θεωρούμε ότι η Τέχνη μπορεί να αλλάξει, να «μεταμορφώσει» εσωτερικά τον άνθρωπο, ελπίδα που, όπως πιστεύουμε, πρέπει να κυριαρχήσει στην αυγή της νέας χιλιετίας, για να «αναγεννήσει εν πλήρη αρμονία» τη ζωή μας. Ευχή μας κάθε μέρα να αποδεικνύεται έμπρακτα ο σεβασμός στη ζωή, με εκδηλώσεις προσφοράς στις ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας. Μακάρι να δίνεται η δυνατότητα σε καλλιτέχνες με όραμα, με αγάπη για τον συνάνθρωπο και αφοσίωση σε ιδανικά, να επηρεάσουν, να εμπνεύσουν, να ενώσουν και να αλλάξουν πραγματικά αυτόν τον κόσμο προς το καλό και το αγαθό. Προς αυτή την κατεύθυνση ο «Σύλλογος Πασχόντων Από Μεσογειακή Αναιμία Νομού Κορινθίας» δραστηριοποιείται για την βελτίωση της ζωής των ατόμων με μεσογειακή αναιμία μέσω της πρόληψης, της θεραπείας, της ενημέρωσης, της φροντίδας και υποστήριξης από το 1985.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Leave a Reply