«Μη φοβού, μόνον πίστευε»: Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αναστάσιου μέσα από τον «Ευαγγελισμό»

0

Μήνυμα δύναμης και πίστης στέλνει από τη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, όπου νοσηλεύεται με κορονοϊό, ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος.

«Μη φοβού, μόνον πίστευε», λέει μεταξύ άλλων μέσα από την εντατική, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, και εκφράζει ολόψυχες ευχαριστίες προς τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και στο πλήθος των ανθρώπων, που ακόμη μία φορά εκδήλωσαν την αγάπη τους με αυθόρμητη προσευχή.

Αναλυτικά, το μήνυμά του:

Πέρασε ήδη η πρώτη ημέρα στον «Ευαγγελισμό» και όλα εξελίσσονται καλά. Σε όλη μας τη ζωή αναφερόμαστε στον Θεό των εκπλήξεων αλλά και στον Θεό των θαυμάτων. Η πορεία μας στην Αλβανία ξεκίνησε με την αναφώνηση «ο Θεός είναι μαζί μας» και την εν χορώ απάντηση «και εμείς μαζί του», που μας στήριξαν τη βεβαιότητα ότι «δεν θα μας αφήσει ο Θεός».

Ολόψυχες ευχαριστίες στους εκλεκτούς ιατρούς και νοσηλευτές και στο πλήθος των ανθρώπων, που ακόμη μία φορά εκδήλωσαν την αγάπη τους με αυθόρμητη προσευχή.

Δύο λέξεις από το ευαγγελικό ανάγνωσμα της περασμένης Κυριακής καθορίζουν την ενδεδειγμένη στάση: «Μη φοβού, μόνον πίστευε».

πηγη

Απάντηση