Μεταγραφή απο Χρυσή Αυγή οι ΑΝΕΛ

0

metagrafh

Στο δυναμικό των ΑΝΕΛ ανήκει πλέον το μέχρι πρότινος μέλος της Χρυσής Αυγής και δημοτικός σύμβουλος Σπάτων-Αρτέμιδος με την Ελληνική Αυγή Γρηγόρης Γερακόπουλος.

Ήταν επικεφαλής του συνδυασμού της Ελληνικής Αυγής στον δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος, ο οποίος στις δημοτικές εκλογές του 2014 είχε λάβει 1.052 ψήφους (ποσοστό 6,79%) και μάλιστα στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου είχε προλογιστεί από τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος –και προφυλακισμένο πλέον– βουλευτή Αττικής Ηλία Κασιδιάρη.

Ο κ. Γερακόπουλος έκανε γνωστό ότι εγγράφεται «εις τους ΑΝΕΛ του Παναγιώτη Καμμένου, ο οποίος λόγω και έργω πιστεύει εις τον Τριαδικόν Θεό και την Πατρίδα!!!», ενώ διευκρινίζει ότι η εγγραφή του «στο κοινοβουλευτικό κόμμα των ΑΝΕΛ σημειώθηκε την 24ην Φεβρουαρίου 2015».

Σε επιστολή του που είχε αποστείλει προς τους υπεύθυνους της Χρυσής Αυγής, ο κ. Γερακόπουλος είχε επισημάνει, όπως αναφέρει, «την έκδηλον δυσαρέσκειάν του επί πολλών θεμάτων, μεταξύ των οποίων και αυτό της οικογενειοκρατίας που υπάρχει στο κόμμα.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει:

“Aυτό που έγειρε τη ζυγαριά στην απόφασή του να αποχωρήσει από τη ΧΑ ήταν «το τελευταίο συμβάν της μη εκλεγείσης Ελένης Ζαρούλια εις τη Β” Περιφέρεια Αθηνών και την εν τούτοις είσοδόν της εις το Κοινοβούλιον, το οποίο οριστικοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει λόγω οικογενειοκρατίας.

Κατόπιν τούτου ζητώ την οριστική και αμετάκλητη διαγραφή μου από τα μητρώα της Χ.Α. όπως και την τελεσίδικη διαγραφή μου από το δυναμικό της Ελληνικής Αυγής, γεγονός για το οποίο έχω ήδη ενημερώσει τον δήμαρχο Σπάτων-Αρτέμιδος κ. Δημήτρη Μάρκου».

Απάντηση