Μένει Πορτογαλία ο Σέρτζιο;

0

LPLPL

Στο πρόσφατο παρελθόν αρκετές φορές έχει βρεθεί στο προσκήνιο το όνομα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο για τον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος ήθελε να έρθει, έριξε γέφυρες με διάφορους τρόπους, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε ποτέ ως το τέλος.

AdTech Ad
Το όνομά του μπορεί να «παίξει» ξανά για τον ΠΑΟΚ, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι νεότερο.

Φέτος πήγε στην Γκιμαράες και ο πρόεδρός της με δηλώσεις του στην πορτογαλική εφημερίδα «Record» τόνισε ότι θέλει να τον κρατήσει.

Ο Κονσεϊσάο κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στον ΠΑΟΚ, στα μέσα της σεζόν 2009-10 και ανέλαβε τεχνικός διευθυντής του Δικέφαλου.

Την επόμενη σεζόν 2010-11 πήγε βοηθός προπονητή στη Σαντάρ Λιέγης.

Μετά ξεκίνησε καριέρα ως πρώτος τεχνικός. Πρώτα στην Ολανένσε (2012-13), μετά στην Ακαδέμικα (2013-14), πέρυσι στην Μπράγκα (2014-15) και φέτος στην Γκιμαράες.

Η «Record» σημειώνει ότι ο Κονσεϊσάο τα πηγαίνει εξαιρετικά στην Γκιμαράες, η οποία παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει βρίσκεται στην όγδοη θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Γκιμαράες, Ζούλιο Μέντες, δήλωσε πως επιθυμεί τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Κονσεϊσάο, όμως θα χρειαστεί να δώσει περισσότερες ευκαιρίες στους Πορτογάλους ποδοσφαιριστές.

«Είναι επιθυμία μας να παραμείνει σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που πρέπει να υπάρχουν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βιτόρια Γκιμαράες, που είναι μόλις δύο βαθμούς πίσω από τη Ρίο Άβε και την 6η θέση που δίνει ένα εισιτήριο για το Europa League.

Πηγή

Απάντηση