Μείον δυο μετα το πολυνομοσχέδιο

0

Με επιστολή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την διαγραφή του βουλευτή, Στάθη Παναγούλη, ο οποίος σήμερα απείχε από την ψηφοφορία. Επίσης, με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος ξεκαθάρισε πως μετά το ΟΧΙ του κ.Νικολόπουλου ο βουλευτής παύει να είναι μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Μετά τις διαγραφές των Παναγούλη και Νικολόπουλου από ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητους Έλληνες αντιστοίχως, η κυβέρνηση πλέον μένει με 153 βουλευτές.

image

Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Σ. Παναγούλης

«Έκανα πολύ υπομονή ψηφίζοντας με μοναδικό λόγο να αποτραπεί η έξοδος από το ευρώ. Έκανα πέτρα την καρδιά μου ψηφίζοντας υπό την απειλή επικείμενου πολιτικού χάους, περικοπές εναντίον μεσαίων και φτωχών οι οποίοι μας στήριξαν για να μην τους πετσοκόψουμε άλλο την ζωή. Ήρθα αντιμέτωπος με την συνείδησή μου και τις αντιστασιακές μου αρχές.

Υπακούοντας όμως στην θύελλα αντιδράσεων των πολιτών αρνούμαι να οδηγήσω στον δρόμο βιοπαλαιστές δανειολήπτες αφήνοντάς τους στο έλεος των τραπεζών που θησαύρισαν στα χρόνια της διαπλοκής.

Για τους παραπάνω λόγους κρίνοντας ότι δεν διακυβέυεται η συνοχή και η σταθερότητα της κυβέρνησης απέχω από την σημερινή ψηφοφορία για τους πλειστηριασμούς, ενώ θα συνεχίσω να στηρίζω τον Αλέξη Τσίπρα σε κάθε προσπάθειά του να ανακτήσει ο λαός την αξιοπρέπειά του και τα χαμένα του δικαιώματα».

πηγη

Απάντηση