Μεγαλο προβλημα με το νερο στους Αγιους Θεοδωρους

0

ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΝΕΡΟ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ

Δυστυχώς είχαμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου τα προηγούμενα χρόνια ότι το πρόβλημα του νερού δεν αφορά μόνο εκείνους που κατοικούν

άνωθεν της Εθνικής Οδού άλλα άπαντες και η γνωστή αλλά ξεπερασμένη τακτική του διαίρει και βασίλευε του διχαστικού διλλήματος των Βορείων και των Νοτίων κατοίκων δεν λύνει τα προβλήματα αλλά τα επιδεινώνει και φτάσαμε σήμερα οι διακοπές νερού να γίνονται και στα σπίτια εντός του σχεδίου πόλης.

Γεμάτοι αγανάκτηση και οργή είναι λοιπόν πλέον οι κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων τόσο των οικισμών όσο και εκείνων του διαμένουν εντός της πόλης, καθώς εδώ και ημέρες η δημοτική αρχή του κ. Γκιώνη ξεκίνησε να παίζει με το νερό ακριβώς τα ίδια παιχνιδάκια του παρελθόντος, παρότι πριν 2 χρόνια προεκλογικά κατήγγειλε την προηγούμενη δημοτική αρχή. Φαίνεται δε ότι τα πρωτοπαλίκαρα του Δημάρχου που διαχειρίζονται το νερό στην περιοχή έμαθαν τόσο καλά τα “κόλπα” που πλέον εκτός από τις αυθαίρετες ενέργειες τους με την παροχή νερού κατά το δοκούν, λοιδορούν, απειλούν, χλευάζουν και προκαλούν με την απαράδεκτη συμπεριφορά τους, τους αγανακτισμένους κατοίκους, προεξέχοντος του διευθυντή της ΔΕΥΑΛ-ΑΓ κ. Μαστραντωνάκη.

Η δημοτική αρχή Γκιώνη και οι αντιπρόσωποί τους στους Αγίους Θεοδώρους, ενώ κατήγγειλαν και διατυμπάνιζαν στην τοπική κοινωνία ότι όταν αναλάβουν τον Δήμο θα απομακρύνουν άμεσα τον επί σειρά ετών διευθυντή της ΔΕΥΑΛ-ΑΘ κ.Μαστραντωνάκη καθώς όπως έλεγαν τότε έχει δημιουργήσει σωρεία προβλημάτων στην ύδρευση, εντούτοις πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις ανέκρουσαν πρύμναν, καθώς όπως φαίνεται η παρουσία και η λειτουργία του στην υπηρεσία ύδρευσης εξυπηρετεί τους σκοπούς τους.

Φυσικά όμως υπόλογος στους κατοίκους για την κατάσταση της ύδρευσης δεν μπορεί να είναι ένας υπάλληλος του Δήμου αλλά οι πολιτικοί του προϊστάμενοι οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τους χειρισμούς του. Χειρισμοί που αποσυντόνισαν πλήρως το δίκτυο με τις αδικαιολόγητες πολυήμερες διακοπές νερού, καθώς δεν μπορούν ή δεν θέλουν να αντιληφθούν, ότι το πρόβλημα του νερού δεν λύνεται όταν κάθεσαι μπροστά από έναν υπολογιστή στο άνετο γραφείο σου και ανοιγοκλείνεις βάνες, αλλά με έργα. Έργα που ήταν υποχρεωμένος ο Δήμος να κάνει, ειδικά και μετά την επιβολή του χαρατσιού του 80% στους λογαριασμούς της ύδρευσης, καθώς είναι γνωστό ότι το πρόβλημα του νερού στους Αγίους Θεοδώρους δεν είναι σημερινό αλλά υφίσταται εδώ και χρόνια.

Η νιρβάνα των χειμερινών μηνών και η επικλήσεις στους ουρανούς για βροχές και χιόνια δεν λύνουν τα προβλήματα κ. Δήμαρχε, κ. Θυμή, κ. Ράτη, κ.Νικολάου και κ.Κωσταντή. Τα προβλήματα όταν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για τον τόπο σου λύνονται με έργα, ενέργειες και πράξεις. Ενέργειες όπως αυτή που αγωνιζόταν και σας είχε προτείνει ο αείμνηστος Γιώργος Παπαγεωργίου για σύνδεση με την ΕΥΔΑΠ (οσονούπω το νερό της ΕΥΔΑΠ φτάνει στην Κινέττα), αλλά και η αποκατάσταση /επισκευή των διαρροών του συνολικού δικτύου, η εύρεση των παράνομων καταναλωτών και τόσες άλλες.

πηγη

Απάντηση