Μεγάλη συγκέντρωση η Χρυσή Αυγή στα Ίσθμια Κορινθιας

0

image

Προφανώς γνωρίζοντας ο κόσμος ότι θα δώσουν παρών Όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη της οι ψηφοφόροι της Χ.Α ήρθαν απο διάφορα μέρη με τα πούλμαν που διέθεσε το κόμμα για να βρεθούν σε μια πολύ Μεγάλη συγκέντρωση.
Το παρών έδωσε και ο Νίκος Μιχαλολιακος.

image

Αναφέρθηκε σε γεγονότα της πρόσφατης πολιτικής επικαιρότητας, μιλώντας για συμπαιγνία των πολιτικών κομμάτων του «συνταγματικού τόξου», εναντίον του Ελληνικού Λαού.
Την εκδήλωση άνοιξε το τοπικό στέλεχος Κώστας Καμπύλης.

image

Καλωσόρισε τους παρευρισκομενους στην Κορινθία και συνόψισε με λίγα λόγια τα τοπικά προβλήματα, που βιώνουν οι Κορίνθιοι.
Πολύς ο κόσμος και ο παλμός.

image

image

Παρών και ο Ηλίας Κασιδιαρης.

image

Αναφέρθηκε στην ανοδο της Χρυσής Αυγής στη Νεολαία. Μίλησε για δουλοπρέπεια που επέδειξε το σύνολο του πολιτικού κόσμου ενώπιον των γερμανών σε αντίθεση με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής.

image

Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Europa Terra Nostra, Dan Erikkson, ο οποίος αναφέρθηκε εν τάχει στον συμβολισμό που κατέχει η διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης στην Ελλάδα, που είναι η απαρχή του Ευρωπαϊκού πολιτισμού, πρώτη χώρα που πλήττεται από την εισβολή των λαθρομεταναστών και χώρα στην οποία δραστηριοποιείται η Χρυσή Αυγή, που αποτελεί έμπνευση οπως είπε για όλους τους Εθνικιστές σε ολόκληρο τον πλανήτη.

image

image

Ο Γιάννης Λαγός σταθηκε στη δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής που συνεχίζεται, γεγονός που γίνεται έκδηλο από το ότι υπάρχουν Βουλευτές, ο Χρήστος Παππάς, ο Γιώργος Γερμενής, ο Νικόλαος Κούζηλος, η Ελένη Ζαρούλια και άλλοι οι οποίοι δεν μπορούν να παρευρεθούν σε πολιτικές εκδηλώσεις ελέω περιοριστικών όρων.

image

Καποιες ακόμα εικόνες απο τον κόσμο στην εκδήλωση.

image

image

Leave a Reply