Με υπερ – κατεπείγουσα διαδικασία και το δεύτερο πακέτο μέτρων

0

ImageHandler (64)

Το νομοσχέδιο – γίγας των περίπου 970 σελίδων κατατέθηκε στη μια μετά τα μεσάνυχτα ενώ η συζήτηση και ψήφισή του σε επιτροπές και Ολομέλεια θα γίνει αύριο Τετάρτη

Την υπερ – κατεπείγουσα διαδικασία θα ακολουθήσει και το δεύτερο πακέτο επώδυνων μέτρων προκειμένου να διεκδικήσει την έγκριση της Ολομέλειας της Βουλής.

Το νομοσχέδιο – γίγας των περίπου 970 σελίδων κατατέθηκε στη μια μετά τα μεσάνυχτα ενώ η συζήτηση και ψήφισή του σε επιτροπές και Ολομέλεια θα γίνει αύριο Τετάρτη προκειμένου σήμερα οι βουλευτές να έχουν την ευκαιρία να το μελετήσουν.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό η κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων, Παραγωγής και Εμπορίου και Δημόσιας Διοίκησης θα ξεκινήσει αύριο στις 9 το πρωί. Στην συνέχεια θα συνεδριάσει η Διάσκεψη των Προέδρων προκειμένου να βγάλει την ημερήσια διάταξη και την ίδια ημέρα – πιθανότατα εως το απόγευμα – θα συγκληθεί η Ολομέλεια για να συζητήσει και ψηφίσει σε ελάχιστες ώρες το νομοσχέδιο.

Το νομοσχέδιο με τις συνοδευτικές εκθέσεις αριθμεί 977 σελίδες, το βασικό «σώμα» αποτελείται από 3 άρθρα με το κάθε ένα να είναι ένα ξεχωριστό υπερ-νομοσχέδιο.

Τα κείμενα υπογράφονται από τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νικόλαο Βούτση, Οικονομίας Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργο Σταθάκη, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Νικόλαο Παρασκευόπουλο, Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα.

Leave a Reply