Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Γιώργο Γκοτζιά, οι Άγιοι Θεόδωροι «διέλυσαν» με 5-0 την Κόρινθο και πήραν βαθμολογική ανάσα.
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς, αφήνοντας σε παθητικό ρόλο την ομάδα της Κορίνθου, η οποία δείχνει να παραπαίει.
Οι Άγιοι Θεόδωροι άνοιξαν το σκορ με τον Γκοτζιά, ο οποίος με σουτ στην κίνηση μετά από φάουλ του Λέζη, νίκησε τον Διαμαντάρα, με τον ίδιο παίκτη να πετυχαίνει και το 2-0, μετά από γύρισμα του Πάτρα.
Οι γηπεδούχου συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και με τον Γκοτζιά και πάλι, έφτασαν στο 3-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και πάλι ο Γκοτζιάς, εκμεταλλευόμενος όμορφη πάσα του Καρβέλη, πλάσαρε εύστοχα τον αντίπαλο τερματοφύλακα, για να διαμορφώσει το τελικό 5-0 ο Μπράνκο, έπειτα από νέα ασίστ του Πάτρα, δίνοντας και διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ: Διάσσινος, Πάτρας, Λέζη, Καλογήρου, Νικολάου Ο., Οικονόμου Α. (70’ Γκιόκας), Μπαστούνης (55’ Καραμαλέγκος), Γεώργαρης Π., Γκοτζιάς, Καρβέλης (55’ Διγαλάκης), Μπράνκο
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Διαμαντάρας, Μαυρέλης Γ., Παππάς Γ., Πιτερός, Λαφαζάνος, Καραβάς, Δήμας, Ντερβίσι, Αγγελής, Πεπονής, Καρβούνης
Έπαιξαν και οι: Φραγκάκης, Κρούγιος, Σοφός