Με συμβολικό τρόπο ξεκίνησε η χρονιά για το Ροταριανό Όμιλο Κόρινθος

0

Η εξωστρέφεια είναι πλέον εμφανής στο Ρ.Ο “Κόρινθος που ξεκίνησε τη χρονιά του με καλεσμένη την Έφορο Αρχαιοτήτων Κορινθίας κα Γιώτα Κασίμη¨που ανέπτυξε το θέμα:

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η επιλογή τόσο του προσώπου όσο και του θέματος σηματοδοτεί την έμφαση που δίνει ο Ροταριανός Όμιλος Κόρινθος στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Νομού μας, στην προβολή και την αξιοποίηση τους, όπως και στην προβολή επιστημόνων που προσφέρουν στον τομέα αυτό.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Μπίτζιο, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Πιτσάκης και ο αντιπρόεδρος του ΚΕΠΑΠ Θανάσης Καραχρίστος.

Το Σωματείο Λόγου & Τέχνης «Αλκυονίδες», εκπροσώπησε η πρόεδρος του Όλγα Κονομόδη, το Σωματείο Γονέων Παιδιών Με Αυτισμό Φάσμα ο πρόεδρος Βαγγέλης Καρατζάς και την χορωδία “Μελωδική Πολυφωνία ” η πρόεδρος της κα. Έλενα Μαυρογένη.

Εντυπωσιακό παράλληλα ήταν το γεγονός ότι ο διοικητής της Περιφέρειας 2470 του Διεθνούς Rotary Θεόδωρος Πανάγος τόνισε την εκτίμηση και το σεβασμό του προς τον Όμιλο της Κορίνθου για το έργο που έχει επιτύχει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και έχρισε τα νέα μέλη του Ομίλου.

Φωτορεπορτάζ από τη βραδιά.

Απάντηση