Με Ολυμπιονίκες θα συνεργάζεται ο Δήμος Κορινθίων για τη διοργάνωση των αγώνων δρόμου στην περιοχή!

0

Από την πρώτη στιγμή η νέα δημοτική αρχή έδειξε τη διάθεσή της, ότι διοργανώνεται στην περιοχή να γίνεται οργανωμένα και σύμφωνα με τις προδιαγραφές.

Τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει μία συζήτηση γύρω από τη διοργάνωση του αγώνα δρόμου Διογένεια.

Την περσινή χρονιά κατά τη διοργάνωση είχαν παρουσιαστεί σημαντικές δυσλειτουργίες με κυριότερο όλων το γεγονός ότι αρκετοί αθλητές χάθηκαν μιας και ήταν ελλιπής η σήμανση ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχαν παρθεί και όλα τα αναγκαία μέτρα.

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε ότι τα Διογένεια θα γίνονταν και φέτος.

Αυτό πιθανότατα ήταν μια δέσμευση από την προηγούμενη δημοτική αρχή όμως δεν υπηρξε και ανάλογη απόφαση δημοτικού συμβουλιου όπως ενημερωθήκαμε από δύο απο τις παρατάξεις.

Οι αγώνες δρόμου που γίνονται πανελλαδικά πρέπει να τελούνται υποχρεωτικα σε συνεργασία και με τους κανόνες που θέτει ο ΣΕΓΑΣ.

Μέσα στους κανόνες αυτούς είναι η παρουσία γιατρών, η άδεια από περιφέρεια, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αστυνομία, να έχει υπάρξει έλεγχος στις διαδρομές, σήμανση κ.α

Τελικά βγήκε μία ανακοίνωση ότι οι αγώνες θα γίνουν από τον αθλητικό συλλογο Σίσυφος.

Ένα έγγραφο ανυπόγραφο, χωρίς αριθμό πρωτοκολλου και ημερομηνία! Μάλιστα στη διοργανωση εμπλέκεται και το ΔΑΚ Κορίνθου.

Πριν από λίγη ώρα όμως στην επίσημη σελίδα του συλλόγου βγήκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Μάλιστα από ότι μάθαμε ποτέ δεν υπήρξε έγκριση από το δήμο για τον αγώνα αυτό.

Πάντως μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι η Ολυμπιονικης μας Πηγή Δεβετζή έδωσε το παρών στην τελετή ορκομωσίας της νέας Δημοτικης αρχής…

Και αν μη τι άλλο θα ήταν εκπληκτικό να δουμε το δήμο Κορινθίων να συνεργάζεται με κορυφαίους αθλητές για τις δικές του διοργανωσεις.

Απάντηση