«Με ξυλοκόπησε φρουρός και με έριξε στο κρεβάτι»

0

stamatifoto_584_355

«Η ζωή μου κινδυνεύει από τα ίδια μου τα χέρια».

Μια πάρα πολύ συγκλονιστική συνέντευξη της Βίκυς Σταμάτη μέσα από το Δρομοκαϊτειο παρουσίασαν στην εκπομπή «Γυναίκες».

Οι διάλογοι ήταν σοκαριστικοί, με την σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου να κλαίει και να καταγγέλλει την βίαιη επίθεση που δέχτηκε από έναν φρουρό, καθώς όπως είπε η ίδια: «Ζήτησα να κλείσει η πόρτα μου για να ηρεμήσω. Από τις φωνές, από τις οσμές… Δεν μου επιτέθηκε, με έδειρε, με ξυλοκόπησε. Μου έστριψε τα χέρια προς τα πίσω, τους καρπούς. Τους έστριψε με τέτοια δύναμη, πάνω στο κρεβάτι, τρεις φορές, επειδή του ζήτησα να κλείσει την πόρτα για να ηρεμήσω».

Η Βίκυ Σταμάτη είπε μεταξύ άλλων: «Εδώ μέσα πρόκειται για μια αποθήκη ψυχών, που υπάρχουν οσμές ούρων στους διαδρόμους, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν πλένονται, είναι φιγούρες περίεργες, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι μπορεί να κάνουν το οτιδήποτε. Εύχομαι να μην ζήσετε ποτέ αυτή την περιπέτεια.

Ευελπιστώ να οδηγηθώ γρήγορα κοντά στο παιδί μου και θα ήθελα κάποια στιγμή να μου δοθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσω κάποια πράγματα. Θέλω να μάθει ο κόσμος, αυτός ο καθοδηγημένος όχλος ποια είναι η Βίκυ Σταμάτη, ποια είναι η μάνα του μικρού Άκη. Εδώ πρόκειται για μια συνωμοσία, συνωμοσία του αιώνα. Προσπαθούν να εξοντώσουν και να ξεκληρίσουν μια ολόκληρη οικογένεια. Εγώ ξύπνησα μια μέρα στη φυλακή χωρίς να ξέρω το λόγο.

Είδα έναν ανακριτή να με αντιμετωπίζει σαν να είμαι η χειρότερη γυναίκα του κόσμου, ο μεγαλύτερος εγκληματίας του κόσμου. Η ζωή μου κινδυνεύει από λεπτό σε λεπτό από τα ίδια μου τα χέρια…».

Leave a Reply