Με εντολή Κούγια μεταφέρεται όλος ο εξοπλισμός στην Κόρινθο!

0

koygias

Οι εξελίξεις στην Παναχαϊκή είναι ραγδαίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Κούγιας έχει δώσει εντολή να μεταφερθεί από αύριο κιόλας όλος ο εξοπλισμός της ΠΑΕ στην Κόρινθο.

Οι πινακίδες του ΟΠΑΠ που βρίσκονται στο Στάδιο να μεταφερθούν στην Κόρινθο καθώς είναι απαραίτητο να υπάρχουν, καθώς και όλη η χαρτική ύλη της ΠΑΕ.

Αύριο οι Τάσος Χριστακόπουλος ο λογιστής της ΠΑΕ και ο Αηδόνης θα πάνε στην Κόρινθο και θα μεταφέρουν ότι χρειάζεται. Μάλιστα θα γίνει έλεγχος από την ΠΑΕ και από την Football League στο γήπεδο της Κορίνθου για τον φωτισμό και άλλα τεχνικά ζητήματα έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα για το ματς με τον Βόλο.

Επίσης από Δευτέρα το ποδοσφαιρικό τμήμα θα μείνει σε ξενοδοχείο της Κορίνθου ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό με έξοδα που θα καλύψει ο Δήμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportgame.gr η δημοτική αρχή της Κορίνθου είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει και το Βαρδινογιάννειο ίδρυμα στην ΠΑΕ για να φτιάξει προπονητήριο!

http://sportgame.gr/%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CE%B5%CE%BE/

Απάντηση