Μάχη σε σούπερ μάρκετ στο Καματερό!

0

Τρόμος επικράτησε σε σούπερ μάρκετ της αλυσίδας My market στην οδό Φυλής του Καματερού, όταν ένας ένοπλος μπούκαρε μέσα για να το ληστέψει, το απόγευμα του Σαββάτου (11.03.2017). Στο κατάστημα εκείνη την ώρα ήταν πολλοί πελάτες, οι οποίοι σοκαρισμένοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι συμβαίνει. Πρόκειται για ένα από τα λίγα σούπερ μάρκετ της περιοχής ενώ όπως καταλαβαίνετε, ανάμεσα στους πελάτες ήταν και οικογένειες με παιδιά. Ο δράστης ανάγκασε τους πελάτες να ανέβουν στον πρώτο όροφο του καταστήματος για να κάνει ανενόχλητος τη “δουλειά” του!

Ο ληστής αφού άρπαξε ένα άγνωστο, μέχρι στιγμής, χρηματικό ποσό προσπάθησε να φύγει. Ωστόσο, έπεσε πάνω σε αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι είχαν ειδοποιηθεί από τις υπαλλήλους που πάτησαν το κουμπί. Άλλωστε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής είναι σχεδόν δίπλα από το κατάστημα.Σοκαρισμένη μία υπάλληλος του σούπερ μάρκετ

Τότε, ο ληστής άρπαξε μία γυναίκα υπάλληλο στο σούπερ μάρκετ, από το λαιμό και την χρησιμοποιήσε ως ασπίδα με σκοπό να γλιτώσει και να διαφύγει της σύλληψης. Ωστόσο, η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και τότε οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ.

Ο δράστης απάντησε αμέσως και ακολούθησε ανταλλαγή πυρών από την οποία τραυματίστηκε ο δράστης. Μάλιστα, μαρτυρίες των κατοίκων μιλάνε για μία πραγματική μάχη και για έναν αδίστακτο δράστη, ενώ φέρεται να “έπεσαν” συνολικά 7 πυροβολισμοί. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προσπαθούν να βρουν στοιχεία για την ληστεία.

πηγη

Απάντηση