Μαθήματα ανοικτής θάλασσας απο τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Σικυωνίων

0

image

Αγαπάτε τη θάλασσα και θέλετε να διευρύνετε τις θαλασσινές σας δραστηριότητες, να μάθετε τη ναυτική τέχνη και τα μυστικά της ιστιοπλοΐας; Ονειρεύεστε να κυβερνήσετε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος μέχρι 24 μέτρα;

Εμείς στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Σικυωνίων (ΙΣΤ.Ο.Σ) μπορούμε να κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα.

Ο ΙΣΤ.Ο.Σ μετά την επιτυχία των τριών πρώτων κύκλων μαθημάτων ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας, κατά τη διάρκεια των οποίων απέκτησαν «πτυχίο ιστιοπλοΐας» 26 άτομα, διοργανώνει για τη σεζόν 2015 – 2016 τον 4ο κύκλο μαθημάτων, από 1ης Νοεμβρίου. Τα μαθήματα μπορούν να τα παρακολουθήσουν όλοι, άνδρες και γυναίκες, ανεξάρτητα σωματικής διάπλασης και δύναμης, ενώ δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις. Μοναδική προϋπόθεση να είστε άνω των 18 ετών και να γνωρίζετε κολύμβηση.

Ο κύκλος μαθημάτων διαρκεί περίπου δύο μήνες και περιλαμβάνει θεωρία και 8 ημέρες πρακτικής εξάσκησης με σκάφη του ΙΣΤ.Ο.Σ, με ένα εκ των πρακτικών μαθημάτων να είναι νυχτερινό. Οι υποψήφιοι που θα περάσουν με επιτυχία τις γραπτές εξετάσεις που θα δώσουν μετά το τέλος των μαθημάτων θα αποκτήσουν δίπλωμα κυβερνήτη.

Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα του 4ου κύκλου μπορείτε να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες, με την γραμματεία του ΙΣΤ.Ο.Σ (Σάββατο και Κυριακή 11:00 – 18:00) στο τηλ. 27427 72006 ή με τον υπεύθυνο του τμήματος ανοικτής θάλασσας κ. Χρήστο Πανταζή στο τηλ. 6977 484520.

Leave a Reply