Μασάζ και σεξ με ραντεβού σε επιχείρηση της Πάτρας

0

imagehandler-14

Mια 37χρονη Λετονή υπάλληλος με τις… ευλογίες του ιδιοκτήτη που έπαιρνε μίζα από τα κέρδη της για τις σεξουαλικές υπηρεσίες που παρείχε!

Η ταμπέλα του ινστιτούτου μασάζ που έφερε μια επιχείρηση στην Πάτρα, ήταν «βιτρίνα» για να καλύπτει έναν κρυφό οίκο ανοχής στον οποίο εκδιδόταν μια 37χρονη Λετονή υπάλληλος με τις… ευλογίες του ιδιοκτήτη που έπαιρνε μίζα από τα κέρδη της για τις σεξουαλικές υπηρεσίες που παρείχε!

Όλα όσα συνέβαιναν στα άδυτα του ινστιτούτου, υπέπεσαν στην αντίληψη των ανδρών της Ασφαλείας και αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση με έναν αστυνομικό ο οποίος προσποιήθηκε τον πελάτη και είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη. Εκείνος τον ενημέρωσε ότι η υπάλληλός του μπορούσε να προσφέρει και άλλου είδους… χαλάρωμα εκτός από μασάζ και έκλεισαν ραντεβού αφού συμφώνησαν για την αμοιβή ύψους 70 ευρώ.

Μόλις ο ιδιοκτήτης παρέλαβε το προσημειωμένο ποσό, συνελήφθη από τους αστυνομικούς οι οποίοι κατέσχεσαν και άλλα 640 ευρώ ως προερχόμενα από τις ερωτικές επαφές της 37χρονης αλλοδαπής. Ο επιχειρηματίας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για διευκόλυνση ακολασίας άλλων και στέρηση άδειας λειτουργίας, ενώ η 37χρονη υπάλληλος αφέθηκε ελεύθερη με την πταισματικού χαρακτήρα κατηγορία της για παράβασης της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα πρόσωπα.

Απάντηση