Μανιακός “δράκος” ο δολοφόνος της Αγραφιώτου ?

0

agrafiotou_632_355

– Μανιακό που σχεδιάζει με κάθε λεπτομέρεια τα χτυπήματά του θεωρούν οι ερευνητές τον δολοφόνο της Αγραφιώτου
– Ανοίγουν φακέλους ανεξιχνίαστων εγκλημάτων στην Αστυνομία για να βρουν κοινά χαρακτηριστικά
– Δεν τον πτόησαν οι κάμερες στην περιπτωση της δολοφονίας της Αγραφιώτου
– “Αντλεί ηδονή και ευχαρίστηση από την προπαρασκευή της δολοφονίας” λέει οι ειδικοί

Μανιακός δράκος που κυκλοφορεί ανάμεσα μας και ο οποίος σχεδιάζει τα χτυπήματα του με απόλυτη λεπτομέρεια, φέρεται να είναι ο άνθρωπος που σκότωσε με ιδιαίτερη αγριότητα την 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου, της οποίας το πτώμα είχε βρεθεί σε υπόγειο γκαράζ Σούπερ Μάρκετ στο Μαρούσι τον περασμένο Μάιο.

Πλέον οι ερευνητές της Ασφάλειας, αφού ολοκλήρωσαν ένα μεγάλο κύκλο ερευνών τόσο στο οικογενειακό περιβάλλον του θύματος όσο και στον κοινωνικό της περίγυρο, πλέον καταλήγουν στο ενδεχόμενο του μανιακού δολοφόνου, ο οποίος είχε στήσει καρτέρι στο δεύτερο υπόγειο γκαράζ του Σούπερ Μάρκετ στο Μαρούσι, περιμένοντας ένα τυχαίο θύμα.

Οι αστυνομικοί τις Ασφάλειας που έχουν αναλάβει το βάρος των ερευνών για την εξιχνίαση του ειδεχθούς εγκλήματος, στρέφονται πια με ιδιαίτερη σοβαρότητα στο ενδεχόμενο του δράκου, ο οποίος μάλιστα μελετά με κάθε λεπτομέρεια το χώρο που θα χτυπήσει και θα στήσει καρτέρι στο τυχαίο θύμα του.

Ίσως για το λόγο αυτό και κυρίως από το δεδομένο ότι μελετά με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις του, να οφείλετε το γεγονός πως ακόμα δεν έχει σημειωθεί το επόμενο χτύπημα του, καθώς ίσως αναζητά νέους χώρους τους οποίους πρέπει πρώτα να χαρτογραφήσει και έπειτα να στήσει το θανατηφόρο του καρτέρι.

Για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν ανοίξει εκ νέου φακέλους ανεξιχνίαστων εγκλημάτων που αφορούν σε δολοφονίες γυναικών, σε μια προσπάθεια να βρουν κοινά χαρακτηριστικά με το ειδεχθές έγκλημα με θύμα την Ελευθερία Αγραφιώτου.

Παράλληλα οι ειδικοί ψυχολόγοι με τους οποίους συνεργάζεται η ΕΛ.ΑΣ, έχουν προσπαθήσει από τα μηδαμινά στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, να συνθέσουν ένα προφίλ του δράκου σε μια προσπάθεια να υπάρξει μια πρόβλεψη για την επόμενη κίνηση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ψυχολόγοι που μελέτησαν αυτά τα στοιχεία κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο, οποίος πριν καταλήξει στο δεύτερο υπόγειο γκαράζ του Σούπερ Μάρκετ, είχε μελετήσει βήμα προς βήμα τις κινήσεις του έχοντας μάλιστα στο πίσω μέρος του μυαλού του εναλλακτικό σχέδιο.

Το γεγονός ότι ο χώρος εποπτεύεται από κάμερες παρακολούθησης δεν πτόησε καθόλου τον δράκο ώστε να κυνηγήσει και μάλιστα στην συνέχεια να σύρει από τα πόδια την ήδη άγρια χτυπημένη στο κεφάλι γυναίκα, στο τρίτο υπόγειο που κανείς δεν γνώριζε εκτός από τους εργαζόμενους.

Το γεγονός αυτό δείχνει στους ειδικούς πως είχε χαρτογραφήσει τους χώρους και μάλιστα φέρεται να έκανε ακόμα και προπαρασκευή καθώς η πόρτα που οδηγεί στο τρίτο υπόγειο ήταν φρακαρισμένη από τα μπάζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έστω και με τα λιγοστα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι ειδικοί, στο προφίλ που προσπαθούν να σκιαγραφήσουν “βλέπουν” έναν άνθρωπο που αντλεί ηδονή και ευχαρίστηση, αρχικά από την προπαρασκευή της δολοφονίας, κυρίως από το καρτέρι του τυχαίου θύματος και τέλος από το βίαιο θάνατο που του επιφυλάσσει.

Δυστυχώς αυτό που φοβούνται οι αστυνομικοί είναι πως ο δράκος ναι μεν θα αργήσει πλην όμως θα ξανακάνει την εμφάνιση του… ενας θεός γνωρίζει που, πως και πότε.

Πως έγινε το έγκλημα…

Η δυσοσμία που αναδύονταν από το τρίτο υπόγειο του Σούπερ Μάρκετ στο Μαρούσι, ήταν η αιτία που είχε αποκαλυφθεί σε ιδιαίτερα προχωρημένη σήψη το πτώμα της άτυχης Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Τα ίχνη της είχαν χαθεί από τις 21 Απριλίου και το πτώμα της βρέθηκε στις 26 Μαΐου και μάλιστα εντελώς τυχαία, τη στιγμή που εβδομάδες πριν είχε εντοπιστεί το αυτοκίνητο της στο δεύτερο υπόγειο γκαράζ του Σούπερ Μάρκετ.

Τότε οι αστυνομικοί του Τμήματος Ν. Ηρακλείου που είχαν αναλάβει την προανάκριση για τη δηλωμένη εξαφάνιση τις 69χρονης είχαν ερευνήσει το χώρο του δεύτερου γκαράζ, χωρίς όμως ποτέ να κατευθυνθούν στην παλιά πόρτα που οδηγούσε στο τρίτο και εγκαταλελειμμένο υπόγειο του κτηρίου όπου και βρίσκονταν το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Πέρασε κάτι παραπάνω από ένας μήνας μέχρι να βρεθεί το θύμα με αποτέλεσμα πολλά στοιχεία, όπως αποτυπώματα και γενετικό υλικό του δράστη, να καταστραφούν από τα σωματικά υγρά αποσύνθεσης του πτώματος.

Μάλιστα η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί σχεδόν ημίγυμνη και χωρίς εσώρουχο, κάτι που σαφέστατα δείχνει πως το έγκλημα είχε και σεξουαλικό κίνητρο.
Από την πρώτη στιγμή των ερευνών οι αστυνομικοί τις Ασφάλειας έκαναν λόγο για το ενδεχόμενο του δράκου που είχε στήσει καρτέρι στο δεύτερο υπόγειο του γκαράζ, περιμένοντας απλά ένα θύμα.

Η Ελευθερία Αγραφιώτου όπως είχε προκύψει από τις έρευνες δεν πήγαινε συχνά στο συγκεκριμένο Σούπερ Μάρκετ, παρά μόνο περιστασιακά και κυρίως όταν ήθελα να αγοράσει καλλυντικά από συγκεκριμένο κατάστημα. Απλά είχε την ατυχία, όπως όλα δείχνουν, να βρεθεί την λάθος στιγμή, στο λάθος σημείο.

πηγη

Απάντηση