Μάνη: «Βουτιά θανάτου» για τον πρώην πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά

0

ImageHandler

Σαν κεραυνός έπεσε στον δικηγορικό και ιατρικό κόσμο η είδηση του θανάτου του πρώην προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά  και πρώην διοικητή του Γενικού Κρατικού Νίκαιας  σε φρικτό τροχαίο σε περιοχή της ανατολικής Μάνης

Σαν «κεραυνός»  έπεσε στον δικηγορικό και ιατρικό κόσμο η είδηση του θανάτου του πρώην προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά  και πρώην διοικητή του Γενικού Κρατικού Νίκαιας  Κώστα Πεταλά σε φρικτό τροχαίο σε περιοχή της ανατολικής Μάνης. 

Ηταν λίγο μετά τις 12:30 χθες το μεσημέρι, όταν ο άτυχος δικηγόρος κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματός του ενώ κινούνταν στο δρόμο Σκουταρίου – Κότρωνα κι έπεσε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, το Λιμενικό προσέγγισε το μισοβυθισμένο αυτοκίνητο και άρχισαν οι προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό του άντρα.

Η πτώση του αυτοκινήτου από το δρόμο στην θάλασσα, έγινε αντιληπτή από κατοίκους του Κότρωνα, οι οποίοι έσπευσαν με μικρά ερασιτεχνικά σκάφη να βοηθήσουν, ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσαν τη Λιμενική αρχή Γυθείου και το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης.

Ηταν, όμως αργά. Ο 78χρονος ήταν νεκρός. Η σορός του Κώστα Πεταλά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης και θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

Ο γιος του Βασίλης είναι επίσης διακεκριμένος δικηγόρος.

Leave a Reply