Λύση για τις online αγορές οι προπληρωμένες κάρτες

0

image

Η προπληρωμένη κάρτα έχει μπει στην ζωή μας για να καλύψει το κενό μεταξύ χρεωστική και πιστωτικής κάρτας. Η ιδέα γεννήθηκε από την επιτυχημένη χρήση της δωροκάρτας την προηγούμενη δεκαετία. Αν κάτσουμε να το σκεφτούμε καλά, η δωροκάρτα δεν ήταν τίποτε άλλο από ένα μέσω πληρωμής για τις αγορές μας που είναι προπληρωμένο, παρέχει ανωνυμία αλλά μας διευκολύνει και στις πληρωμές μας σε e-shops και φυσικά καταστήματα. Τον ίδιο σκόπό εξυπηρετεί λοιπόν και μία προπληρωμένη κάρτα. Άσε που δεν χρειάζεται να γίνεται πιστωτικός έλεγχος πριν την έκδοσή της. Με μια απλή online αίτηση η κάρτα αποστέλλεται εντός 5-10 εργάσιμων ημερών μέσω ταχυδρομείου.
 
Θα λέγαμε ότι η κυριότερη διευκόλυνση της κάρτας τέτοιου τύπου είναι η διαδικασία ανανέωσης υπολοίπου καθώς επίσης και ότι δεν υπάρχουν υπερχρεώσεις και επιτόκια καθώς η χρήση της στηρίζονται στην φιλοσοφία διαθέσιμου υπολοίπου και όχι σε πιστώσεις. Η ανανέωση του υπολοίπου είναι πολύ απλή συνήθως. Από μεταφορά μέσω τραπεζικού λογαριασμού, μεταφορά από διαδικτυακές τράπεζες αλλά ακόμη κι από καταστήματα λιανικής απευθείας. Με τις υπηρεσίες προπληρωμένης κάρτας , η διαδικασία ανανέωσης είναι οικεία καθώς μοιάζει με αυτήν της ανανέωσης χρόνου ομιλίας στα καρτοκινητά, με απλή αγορά δελτίου με αριθμό PIN από καταστήματα σούπερ μάρκετ, πρατήρια βενζίνης είτε ακόμη και τα περίπτερα σε όλη την χώρα. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής ποσού μεταξύ 25€, 50€, 75€, ή 100€ και επιλέγει ο καθένας το αντίστοιχο πόσο που θέλει να ‘’φορτώσει’’ στην κάρτα του.
 
Στις διακοπές έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Μπορείτε να βρείτε σημεία πώλησης σε όλη την Ευρώπη και ταυτόχρονα δεν χρειάζεται να φοβάσαι κατάχρηση ή κλοπή της κάρτας σου. Όσα χρήματα είναι διαθέσιμα μόνον αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και τίποτα παραπάνω. Ταυτόχρονα, αυτά στα στοιχεία την καθιστούν κατάλληλη για εφήβους ή για άτομα που κάνουν πρώτη χρήση κάρτας. Οι χρεώσεις είναι καθορισμένες εξ’ αρχής και αυτό βοηθά τους κατόχους της κάρτας αυτής να υπολογίζουν και να τηρούν τον οικογενειακό προϋπολογισμό και να αποφεύγουν τις κρυφές χρεώσεις στον λογαριασμό των συμβατικών πιστωτικών καρτών. Δεν εκδίδεται λογαριασμός και οι μικρές χρεώσεις που ισχύουν γίνονται ταυτόχρονα και την ανανέωση υπολοίπου. Δεν υπάρχει ρίσκο, γιατί κανείς να μην δοκιμάσει;

Leave a Reply