Λουτράκι: Γκρεμίζουν τα μαγαζιά της παραλίας

0
ImageHandler
Την Παρασκευή, όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης ήρθε στο Λουτράκι ο εργολάβος με κλιμάκιο μηχανικών προκειμένου να γκρεμίσει τα αυθαίρετα μαγαζιά της παραλίας…


Χάρις στο γνωστό πρόβλημα της Ελλάδας, που είναι η γραφειοκρατία, δεν προχώρησε όμως η διαδικασία. Όπως όλα δείχνουν, τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη, το κλιμάκιο που έχει αναλάβει την εργασία, θα ξεκινήσει τις διαδικασίες κατεδάφισης.

Ο Γιώργος Γκιώνης, από την πλευρά του, τόνισε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, ότι έχει κάνει πάρα πολλές προσπάθειες και συζητήσεις για να πάρει μια μικρή παράταση το θέμα για μετά το καλοκαίρι, όμως δεν έχουν αποδώσει καρπούς και το έργο, όπως φαίνεται θα προχωρήσει κανονικά. Μάλιστα, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, από τα 33 μαγαζιά έχει βγει πρωτόκολλο κατεδάφισης για τα 26.

Παρ’ όλα αυτά, ο δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης, δηλώνει αισιόδοξος ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα βρεθεί λύση και οι διαδικασίες κατεδάφισης θα πάρουν μια μικρή παράταση για μετά το καλοκαίρι. Άλλωστε, ο ίδιος ήταν αυτός που με προσωπική ευθύνη καθυστερούσε να υλοποιήσει αποφάσεις της Περιφέρειας για να γίνει ανάκληση αδειών στα αυθαίρετα καταστήματα που βρίσκονται στην παραλία.

http://www.loutrakiblog.gr

Leave a Reply