“Λουκέτο” στην Κουρούτα!

0

Το Survival Secret μετράει τρεις εβδομάδες ζωής, όμως το τέλος του είναι πιο κοντά από ποτέ! Από την πρώτη κιόλας μέρα διεξαγωγής του δεν κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω του τις εντυπώσεις παρά μόνο τα αρνητικά σχόλια που δίνουν και πέρνουν μέχρι σήμερα στο διαδίκτυο!

Οι παράγοντες του Epsilon είναι απίστευτα προβληματισμένοι από τα νούμερα που έχει συγκεντρώσει το ριάλιτι και σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει εποχές Survivor και ΣΚΑΙ!

Το μεγαλύτερο ακόμα ερωτηματικό είναι πως από την Δευτέρα αρχίζει το Nomads στον ΑΝΤ1 και είναι βέβαιο πως η πτώση στην τηλεθέαση θα αγγίξει το…. μηδέν! Τι συνέβη όμως στο επεισόδιο της Πέμπτης και μας πρόδωσε τα σχέδια της παραγωγής; Το καταλάβατε και εσείς;

“Το Survival Secret είναι το παιχνίδι των ανατροπών”, είπε ο Κώστας Σόμμερ για να μας προειδεάσει για μια ξαφνική αποχώρηση, που εν τέλει ήταν εκείνη του Άρη των Αγωνιστών, όμως δεν έπεισε κανέναν!

Οι Αγωνιστές έχασαν την ασυλία και μαζί δύο παίκτες, αφού εκτός από τον Άρη θα κληθούν οι τηλεθεατές (όσοι το βλέπουν βέβαια) να αποφασίσουν για ακόμα μια αποχώρηση! Τι σημαίνει αυτό; Μήπως βιάζονται να γλιτώσουν το φιάσκο της “διάλυσης” του ριάλιτι και θέλουν να τελειώνουν γρήγορα γρήγορα το παιχνίδι;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, στόχος της παραγωγής είναι μέσα στον επόμενο μήνα να έχει καταφέρει να διώξει με τις λεγόμενες “ανατροπές” αρκετούς παίκτες ώστε να μπούμε πρόωρα στο τελικό φινάλε και να τα παρουσιάσουμε όλα ρόδινα!

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα νούμερα τηλεθέασης έχουν απογοητεύσει την παραγωγή και το τέλος του Survival Secret είναι πιο κοντά από ποτέ!

Leave a Reply