Λιμενικός βρίζει και χτυπά πρόσφυγα σε σκάφος !

0

αρχείο λήψης (4)

Εντολή για διερεύνηση του περιστατικού έδωσαν οι ελληνικές αρχές – Το βίντεο αποτελεί απόσπασμα ενός αφιερώματος του Time για την προσφυγική κρίση και το περιστατικό είχε συμβεί τον Σεπτέμβριο του 2015

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με πρωταγωνιστή έναν άντρα του λιμενικού, ο οποίος φαίνεται να βρίζει και συμπεριφέρεται βίαια και να χτυπά πρόσφυγα που βρίσκεται πάνω σε κάποιο πλωτό σκάφος.

Εντολή για διερεύνηση του περιστατικού έδωσαν οι ελληνικές αρχές, μετά το σάλο που προκλήθηκε.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου του υπουργείου, «αναφορικά με το οπτικοακουστικό υλικό που έχει αναρτηθεί σε ιστοσελίδες του διαδικτύου γίνεται γνωστό ότι ενημερώθηκαν αρμοδίως ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτης Ράπτης και οι οποίοι έδωσαν ήδη σχετικές εντολές για πλήρη διερεύνηση και διαλεύκανση του υπόψη περιστατικού».

Το βίντεο αποτελεί απόσπασμα ενός αφιερώματος του Time για την προσφυγική κρίση και το περιστατικό είχε συμβεί τον Σεπτέμβριο του 2015.

<iframe src=”https://embed.reembed.com/www.protothema.gr/3Q0q-N0BX7pz2fnyx710otP1&#8243; allowfullscreen frameborder=”0″ width=”560″ height=”345″></iframe>

πηγη

Απάντηση