Το καρναβάλι της Πάτρας ξεκίνησε με απρόοπτα. Οι πιο παρατηρητικοί πρόσεξαν ότι η ημερομηνία λήξης σε ορισμένες σοκολάτες από αυτές που μοιράζονταν, είχε διορθωθεί με στυλό…

Ληγμένες σοκολάτες πέταγαν μαζί με φετινής παραγωγής, το βράδυ της Τελετής Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού στην Πάτρα. Κάποιοι από εκείνους που πήραν στα χέρια τους τα γλυκίσματα, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι ορισμένες σοκολάτες είχαν λήξει πριν από ένα χρόνο! Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, οι σοκολάτες έχουν λήξει τον Απρίλιο του 2016 και με στυλό έχει διορθωθεί το έτος σε 2017!

Μαζί με αυτές πετούσαν και σοκολάτες φετινής παραγωγής όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία…

Η απάντηση της εταιρείας

Ο υπεύθυνος της επιχείρησης που προμήθευσε σοκολάτες για την Τελετή Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού μετά τον θόρυβο που προκάλεσαν οι καταγγελίες έδωσε τη δική του εξήγηση, Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, οι σοκολάτες είναι φετινής παραγωγής αλλά επειδή ζητήθηκε από τον δήμο, μεγάλη ποσότητα λόγω της έναρξης, η εταιρία δεν είχε χαρτί περιτυλίγματος φετινό, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιήσει το παλιό.

Γι αυτό και διορθώθηκε η ημερομηνία λήξης με στυλό. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της εταιρίας τα γλυκίσματα είναι φρέσκα και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τη δημόσια υγεία.

Πηγή: tempo24.gr, patrastv.gr