Λαφαζάνης: Τσίπρας, Κοντονής, Τσακαλώτος, Τόσκας είναι χούντα πλειστηριασμών

0

Μιλώντας λίγα λεπτά μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στην οδό Λουκάρεως ο Παναγιώτης Λαφαζάνης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση επιχειρεί με βάρβαρο τρόπο να αρπάξει τις λαϊκές περιουσίες

«Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια χούντα πλειστηριασμών που βαράει τον κόσμο αλύπητα. Τα ΜΑΤ έχουν περιφράξει τον χώρο για να αρπάξουν τα κυκλώματα τις πρώτες κατοικίες. Γιατί περί αυτού πρόκειται. Γίνονται πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας για 30 χιλιάδες και 40 χιλιάδες ευρώ χρέη» δήλωσε νωρίτερα στον ΘΕΜΑ FM ο Γενικός Γραμματέας της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λαμπράκου και του Παναγιώτη Σουρέλη λίγα λεπτά μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στην οδό Λουκάρεως ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σημείωσε ότι ο ίδιος, τα στελέχη του κόμματος του, αλλά και τα μέλη των συλλογικοτήτων έχουν κάθε δικαίωμα να είναι στο ειρηνοδικείο. «Οι συνεδριάσεις πρέπει να είναι διαφανείς. Είναι δημόσιες συνεδριάσεις, δεν είναι κλειστές, δεν τους κάνουν κυκλώματα τους πλειστηριασμούς. Αυτό σημαίνει νομιμότητα» είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του σημείωσε πως η Πολιτεία λειτουργεί παράνομα, αντισυνταγματικά και επιχειρεί να κάνει δια της βίας ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.
«Στη χώρα υπάρχει τώρα μια χούντα πλειστηριασμών που την συναποτελούν Τσίπρας, Κοντονής, Τσακαλώτος, Τόσκας, Ρούσκας και τα κοράκια τους οι τραπεζίτες. Αυτή η χούντα των πλειστηριασμών θέλει να ολοκληρώσει το έργο της καταστροφής της χώρας. Να αρπάξει τα σπίτια του Ελληνικού λαού και τις λαϊκές περιουσίες. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα, βάρβαρα. έτσι βουλιάζει η χώρα, βουλιάζει η οικονομία».

Ο Γ.Γ. της ΛΑΕ αναφέρθηκε μάλιστα και στην περίπτωση μιας 68χρονης άρρωστης γυναίκας με εγκεφαλικό και 300 ευρώ σύνταξη που προσπάθησαν να της πάρουν το σπίτι 60 τ.μ. που διαμένει για 20.000 ευρώ χρέος. «Αυτός ο πλειστηριασμός έγινε πριν από δύο εβδομάδες στο ειρηνοδικείο Κορίνθου. Το δημοσιοποιήσαμε το καταγγείλαμε αλλά δεν βλέπουμε να υπάρχει ευαισθησία».

Καταλήγωντας ο κ. Λαφαζάνης σημείωσε: «Αυτό που είπε ο Τσακαλώτος ότι μέχρι 300.000 ευρώ δεν εκπληστηριάζεται πρώτη κατοικία είναι ένα μεγάλο ψέμα, διότι σε αυτό δεν συμφωνούν οι τράπεζες, δεν συμφωνεί η τρόικα και δεν το έχει νομοθετήσει. Είναι λόγια του αέρα για να παραπλανήσει τον Ελληνικό λαό».

πηγη

Leave a Reply