Κύριοι…Αποτύχατε…

0

Πριν απο 6 μηνες είχαμε γράψει ότι η δημοτική αρχή αργούσε για τη δημιουργία του Open Mall.

Είχαμε γράψει ότι ο εμπορικός σύλλογος μέσω του προέδρου του δεν πίεζε αρκετά τη Δημοτική αρχή και θα χανόταν η ευκαιρία να γίνει όλη η αγορά της Κορίνθου ένα Open Mall…

Είχαμε γράψει ότι οι κακές σχέσεις Γιώργαρη και Πνευματικού με τον Πιτσάκη στοιχίζουν στο Δήμο Κορινθίων.

Ειχα γράψει τότε παράλληλα:

Αυτοί οι τύποι λοιπόν νομίζουν ότι Open Mall σημαίνει να ακούγεται μουσική από ηχεία (που βέβαια δε γνωρίζουμε πως αποφασίστηκε και πώς ανατέθηκε η δουλειά ούτε ποιος αποφασίζει τι μουσική θα ακουγεται).
Είμαστε σίγουροι ότι δε θα έχει ανατεθεί το στήσιμο του Open Mall σε τεχνοκράτες managers που ξέρουν πως γίνεται κάτι τέτοιο.  Άρα για ακόμα μια φορά θα κάνουμε κάτι στο περίπου σε μια πόλη που αυτό αποτελεί τον κανόνα. …
Μέχρι λοιπόν να αλλάξει κάτι η εικόνα αυτή θα παραμένει. ..Εδώ που αυτοί βλέπουν ομορφιά εμείς βλέπουμε τους άδειους από πελάτες πεζόδρομους…

Τότε μου χρέωναν εμπάθεια προς τον Αλέκο.

Μάλιστα όταν είχε γίνει εκείνη η Συνέντευξη τύπου με την παρουσίαση,λέγαμε ότι ο πρόεδρος Βασίλης Γιώργαρης και ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός μας δούλευαν οταν έλεγαν ότι θα καταφέρουν να εντάξουν στο πρόγραμμα μια πρόταση της ξεπέτας.

Ειχαμε επισημάνει ότι μόλις μια εβδομάδα πριν τη λήξη της παράτασης της προθεσμίας μάζευαν υπογραφές από τους εμπόρους του κέντρου για να μας δουλέψουν προεκλογικά ότι θα ερχόταν το OPEN MALL.

Τότε ήμασταν κακοί. Τώρα που βλέπετε την ανακοίνωση του OPEN MALL του Λουτρακίου καταλάβαίνετε ότι είστε υπόλογοι που χάθηκε άλλη μια ευκαιρία γιατί κάνατε δημόσιες σχέσεις;

Έλα όμως που έσκασε 10 μέρες πριν τις εκλογές η απόφαση για την ένταξη των OPEN MALL και εξαιρεί το Δήμο Κορινθίων.

Οι Κορινθιοι εμποροι γνωρίζουν τους υπεύθυνους…

Και βλέπουν ότι στο δήμο Λουτρακίου που αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν την τεχνογνωσία του Επιμελητηρίου η πρόταση εγκρίθηκε.

Ο Δήμος Κορινθίων αρνήθηκε να συνεργαστεί για να βγει μια πρόταση σωστή και επιλέξιμη παρότι ήταν πολύ πιο εύκολη η ένταξή του.

Οι κακές σχέσεις του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλη Γιώργαρη με το νεοεκλεγέν τότε ΔΣ του Επιμεληηρίου κόστισαν 2εκ ευρώ δωρεάν χρήματα για την Κόρινθο.

Αντίθετα Επιμελητήριο και Δήμος Λουτρακίου συνεργάστηκαν 4 μήνες και κατάφεραν να εντάξουν μια πρόταση με πολύ μεγαλύτερη δυσκολία λογω της διασποράς των επιχειρήσεων, καταθέτοντας ένα αίτημα για 96 επιχειρήσεις σε ένα πολυ μεγάλο εμβαδό.

Επιτυχία μεγάλη για το Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Παν. Πιτσάκη και το ΔΣ του Επιμελητηρίου για την κουλτούρα συνεργασίας που έδειξαν και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

Την ίδια ώρα έρχονται και οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Κορινθίων όπου θα πρέπει να γίνει ένας απολογισμός και ένας καταμερισμός ευθυνών.

Ομως τώρα έχουμε δημοτικές εκλογές…Ποιος ασχολείται με εκλογές Εμπορικού συλλόγου…;

Θ.Τ

Leave a Reply