Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κέφαλος το βιβλίο «Άνοιγμα ψυχής» του Κορίνθιου ποιητή Νίκου Κοτταρίδη

0

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κέφαλος και τον κορίνθιο ποιητή Νίκο Κοτταρίδη, το βιβλίο με τίτλο: «Άνοιγμα ψυχής». Πρόκειται για μία αυτοβιογραφική προσωπική ποιητική συλλογή. Εξήντα ποιήματα που πλημμυρίζουν από έρωτα κι αισθήματα ανιδιοτελούς αγάπης. Ένας ύμνος στη γυναικεία φύση, από έναν σύγχρονο άνδρα ποιητή.

Λίγα λόγια για τον ποιητή Νίκο Κοτταρίδη

Ο Νίκος Κοτταρίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κόρινθο. Από μικρός αγαπούσε τις τέχνες και δημιουργούσε με τα χέρια, αλλά και με τη φαντασία του όμορφα πράγματα. Το 2000 πέρασε στη σχολή Καλών Τεχνών του πανεπιστήμιου της Κύπρου όπου και σπούδασε εικαστικά. Τιμήθηκε με πολλές διακρίσεις από το πανεπιστήμιο, αλλά και από το υπουργείο πολιτισμού της Κύπρου. Μετά το τέλος των σπουδών του έκανε το μεταπτυχιακό του στη θεολογία της εικόνας. Συνεργάστηκε με μεγάλο ζωγράφο στην Κύπρο αποκτώντας επιπλέον διακρίσεις και αριστεία. Το 2017 τιμήθηκε με τιμητική πλακέτα από το ίδρυμα «ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ», για την προσφορά του μ’ έργα του στην ογκολογική μονάδα για παιδιά. Η αγάπη του για την ποίηση ολοκληρώθηκε όταν βρήκε το δικό του ανέσπερο φως.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Ποίηση

Σελίδες: 70

Διαστάσεις: 14,8×21 cm

ISBN: 978-618-5597-07-8

Τιμή Λιανικής: 12,72€

Τιμή Χονδρικής: 6,36€

Χρόνος έκδοσης: Ιούλιος 2021

Εκδότης: Εκδόσεις Κέφαλος

Το βιβλίο: «Άνοιγμα ψυχής», μπορείτε να το προμηθευτείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και στο ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο για αποστολές σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό: http://www.ekdoseiskefalos.gr.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΟΣ

Βιβλία που γράφουν ιστορία!

Απάντηση