Η κυβέρνηση έβγαλε στην φόρα τον διάλογο Τόμσεν – Βελκουλέσκου !!!

0

– Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση που “δίνει” την κυβέρνηση για την διαρροή των διαλόγων μέσω wikileaks
– Η φράση ειπώθηκε στην Βουλή από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλο
– «Τι άλλο μπορεί να κάνει η κυβέρνηση όταν έβγαλε στο φόρα το διάλογο Τόμσεν – Βαλκουλέσκου. Το παλεύει με νύχια κα με δόντια το ΔΝΤ. Πώς θα το έκαιγε διαφορετικά;», είπε επι λέξει

Την κυβέρνηση «έδωσε» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος για την καταγραφή των διαλόγων Βελκουλέσκου – Τόμσεν και την διαρροή τους στα wikileaks!

Μιλώντας ως εισηγητής στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο κατά την κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων είπε «Τι άλλο μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση, όταν έβγαλε στην φόρα το διάλογο Βαλκουλέσκου – Τόμσεν… το παλεύει με νύχια και με δόντια το ΔΝΤ. Πως θα το έκαιγε διαφορετικά»!

Η αναφορά αυτή ειπώθηκε από τον κ. Θανάση Παπαχριστόπουλο εν τη ρύμη του λόγου για την υπεράσπιση της κυβέρνησης, ή αποτελεί «στεγνό δόσιμο…» της κυβέρνησης που μέχρι σήμερα έχει αποποιηθεί οποιαδήποτε συμμετοχή στην καταγραφή των διαλόγων των δύο υψηλόβαθμων στελεχών του ΔΝΤ, όπως και την διαρροή τους στα wikileaks;

Ερωτηθείς από τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης σχετικά με την αναφορά αυτή του βουλευτή των ΑΝΕΛ δεν θέλησε να σχολιάσει λέγοντας ότι το να πει κάτι για θέματα που δεν γνωρίζει και ειδικά με τον τρόπο που λειτουργούν τα wikileaks δεν θα ήταν υπεύθυνο.

Σε ότι πάντως, τόνισε, την ουσία των διαλόγων και του τρόπου των πιέσεων που άσκησε το ΔΝΤ προς την κυβέρνηση και την αξιολόγηση, εκεί θα έπρεπε να σταθεί και να δει ότι επιβεβαιώθηκαν τα όσα πλήρως τα όσα δημοσιεύθηκαν.

newsit

Leave a Reply