Η κωλοτούμπα του θείου Τράγκα σε ένα βίντεο….Απολαύστε το!

0

Η κωλοτούμπα που έχει κάνει ο γνωστός “θείος”, Γιώργος Τράγκας από το καλοκαίρι είναι γνωστή σε όλους μας, που ενώ ήταν φουλ αντιμνημονιακός, από τον Αύγουστο τον απολαμβάνουμε ως υπερασπιστή του Σαμαρά, της αναγκαιότητας των μνημονιακών πολιτικών, και επικριτή του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα!
Ενώσαμε λοιπόν απόσπασμα ενός βίντεο, από την παρουσία του σε τηλεοπτικό πλάνο του Ant1 το 2012, με ένα απόσπασμα από ραδιοφωνική του εκπομπή την προηγούμενη Παρασκευή 12/12/2014. Απολαύστε τον ¨θείο” να κλαίει που δεν μας αφήνουν οι δανειστές να κάνουμε εκλογές, που δεν σέβονται οι κακοί τροϊκανοί την λαϊκή βούληση και την αρχή της πλειοψηφίας, το 2012. Και μετά απολαύστε να τα “χώνει”, ΣΗΜΕΡΑ,  στον Τσίπρα που βιάζεται να γίνουν εκλογές, που δεν αφήνει την χώρα να κάνει την μνημονιακή της πορεία (ο ίδιος χρησιμοποιεί αυτή την έκφραση), και βάζει και τον Μητσοτάκη να τον συμβουλέψει.

 

Ποιος είναι επικίνδυνος κύριε Τράγκα, το κρίνει ο ελληνικός λαός, που εξαθλιώθηκε από κάτι τέτοιους κωλοτούμπες σαν εσένα!

 

Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/12/blog-post_292.html#ixzz3M9UE5Nmg

Leave a Reply