Ξηρός – “Τσακ Νόρις” σημειώσατε “2”! Ποιος είναι ο εγκληματίας και πάλαι ποτέ κασκαντέρ του ηθοποιού που έδειρε τον Ξηρό μέσα στις φυλακές Δομοκού

0

Ξηρός - `Τσακ Νόρις` σημειώσατε `2`! Ποιος είναι ο εγκληματίας και πάλαι ποτέ κασκαντέρ του ηθοποιού που έδειρε τον Ξηρό μέσα στις φυλακές Δομοκού

– Όλο το χρονικό του επεισοδίου μέσα στις φυλακές Δομοκού
– Ο καταδικασμένος εγκληματίας που έστειλε τον Χριστόδουλο Ξηρό στο ιατρείο τωνφυλακών
– Ειναι άνθρωπος γνωστού αρχινονού της νύχτας που εμπλέκεται στην Greek Mafia
– “Έπεσα” ήταν η απάντηση του “Μανώλη της 17 Νοέμβρη” στις ερωτήσεις των γιατρών
– Πως σχεδίαζε η Αγγελική να τον δολοφονήσει μετά την “επιχείρηση Γοργοπόταμος”

Το περιστατικό είχε ήδη γίνει γνωστό από το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Χριστόδουλος Ξηρός, μετά την σύλληψή του και τις δικαστικές διαδικασίες που ακολουθήθηκαν, είχε μεταφερθεί στις φυλακές Δομοκού.

Εκεί ένας άλλος κρατούμενος του επιτέθηκε και τον έστειλε κατευθείαν στο… ιατρείο των φυλακών, κάτι που μάλλον δεν φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο, αφού ο άνθρωπος αυτός ήταν στο παρελθόν κασκαντέρ και ντουμπλάριζε τον γνωστό ηθοποιό Τσακ Νόρις.

Το χρονικό του επεισοδίου

Το περιστατικό συνέβη κατά την διάκεια του συσιτίου.

Εκεί ο “Μανώλης της 17 Νοεμβρη” είχε έναν έντονο διάλογο με τον γνωστό κακοποιό, ο οποίος είναι καταδικασμένος για σωρεία αδικημάτων, μεταξύ των οποίων ακόμη και η ηθική αυτουργία στη δολοφονία ενός 5χρονου παιδιού…

Ο κακοποιός φέρεται να έβρισε τον Χριστόδουλο Ξηρό με τον τελευταίο να του απαντάει, κάτι που έφερε και την βιαιοπραγία, η οποία έστειλε τον Ξηρό στο ιατρείο των φυλακών, όπου όταν οι γιατροί τον ρώτησαν πως τραυματίστηκε, εκείνος τους απάντησε ότι δεν έγινε κάτι και πως απλά έπεσε.

Ο κακοποιός αυτός, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι άνθρωπος που ανήκει στον κύκλο γνωστού αρχινονού της νύχτας, που εμπλέκεται στην υπόθεση της “εταιρείας ενοικίασης βομβιστών”, που εξαρθρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Το σχέδιο δολοφονίας του Ξηρού

Όπως έχει γίνει επίσης γνωστό, η Αγγελική, που ακόμη αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές, σχεδίαζε μαζί με τους Πυρήνες της Φωτιάς να δολοφονήσουν τον Χριστόδουλο Ξηρό.

Το σχέδιο προέβλεπε πως αφού ο Χριστόδουλος Ξηρός θα πραγματοποιούσε το χτύπημα στις φυλακές Κορυδαλλού, το οποίο είχε ονομάσει “επιχείρηση Γοργοπόταμος”, θα κατευθυνόταν σε ένα σπίτι μαζί με την Αγγελική και άλλους δύο άνδρες.

Να σημειώσουμε πως το σπίτι αυτό δεν έχει ακόμη βρεθεί από την αστυνομία. Εκεί οι τρεις τους σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ξηρό και οι πληροφορίες λένε πως στην συνέχεια είχαν σκοπό να τον “ξεφορτωθούν” σε ένα ρέμα…

Leave a Reply