Ξεκινάει η αγωνιστική δράση του Χάντμπολ.

0

image

Ξεκινάει απο την επόμενη εβδομάδα το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος 2015-2016 για την ομάδα μας.
Το φορτίο είναι βαρύ γιατί το Σάββατο 23 Ιανουαρίου, αγωνιζόμαστε στην Θεσσαλονίκη στην ΧΑΝΘ και την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου ημέρα Τετάρτη στις 18:00 για τον θεσμό του Κυπέλλου αντιμετωπίζουμε την ομάδα του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑ στο Λουτράκι. Ο νικητής της αναμέτρησης αυτής θα προκριθεί στο FINAL FOUR που θα γίνει στις 27-28 Φεβρουαρίου.
Θα γίνει ένας συναρπαστικός αγώνας και περιμένουμε απο τον κόσμο να μας σταθεί στο πλευρό μας.

Απο τους αντιπάλους, έχουν δηλώσει συμμετοχή αρκετοί φίλοι που θα έρθουν να στηρίξουν την ομάδα τους. Ελπίζουμε να μην κάνουν το γήπεδο, έδρα τους.

image

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 18:00 αντιμετωπίζουμε τον Φίλιππο Βέροιας που έρχεται στο Λουτράκι για να διατηρηθεί στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας. Οι κινήσεις στην περίοδο των μεταγραφών για τους αντιπάλους τους ενίσχυσαν σημαντικά και σίγουρα θα γίνει ο πιο συναρπαστικός αγώνας της 15ης αγωνιστικής.

Σίγουρα ο κόσμος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα.

image

Στις 14 Φεβρουαρίου αγωνιζόμαστε για ένα όνειρο. Να περάσουμε στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.
Θέλουμε, όλες και όλους εσάς, στο πλευρό μας για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον μεγάλο άθλο. Την είσοδό της ομάδας στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης στον θεσμό του ChallengeCup.
Στηρίξτε την ομάδα μας. Στηρίξτε ένα όνειρο για την ομάδα του χάντμπολ, ένα όνειρο για τον Σύλλογο του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ένα όνειρο για την πόλη μας, ένα όνειρο για τον νομό μας

Leave a Reply