Κρουασάν με γέμιση… χασίς στη Νάξο !!!

0

ImageHandler

Οι λιμενικοί θεώρησαν υπόπτους έναν 42χρονο, έναν 29χρονο, μια 23χρονη, έναν 22χρονο και έναν 21χρονο που κατέβηκαν από το πλοίο στο νησί

Οι συσκευασίες με τα κρουασάν που μετέφεραν στις αποσκευές τους πέντε επιβάτες του πλοίου της γραμμής το οποίο «έδεσε» στο λιμάνι Νάξου, δεν ξεγέλασαν τους άνδρες της Ασφάλειας του Λιμενικού οι οποίοι διαπίστωσαν ότι η γέμιση δεν ήταν σοκολάτα, αλλά… χασίς!

Οι λιμενικοί θεώρησαν υπόπτους έναν 42χρονο, έναν 29χρονο, μια 23χρονη, έναν 22χρονο και έναν 21χρονο που κατέβηκαν από το πλοίο στο νησί παριστάνοντας τους παραθεριστές και έκαναν λεπτομερή έλεγχο στις αποσκευές τους. Μόλις άνοιξαν τις συσκευασίες, βρήκαν μέσα στα κρουασάν σακούλες που περιείχαν συνολικά ακατέργαστη κάνναβη βάρους 29,5 γραμμαρίων και κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή «σοκολάτας» βάρους 2,2 γραμμαρίων!

Άλλη μια συσκευασία με αδασμολόγητο καπνό βάρους 454,4 γραμμαρίων, εντοπίστηκε επιμελώς κρυμμένη σε ένα σακ βουαγιάζ και κατασχέθηκε. Οι πέντε επιβάτες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου με τις κατηγορίες της μεταφοράς και κατοχής ναρκωτικών.

Leave a Reply