Κριτική για ανακαίνιση μπάνιου

0

Το σπίτι μου είναι κατασκευής του 1974, οπότε όλες οι σωληνώσεις είναι παλιές και διαβρωμένες από το πέρασμα του χρόνου, το πρόβλημα είναι πιο έντονο στο μπάνιο του σπιτιού, οπότε δεν μου μένει άλλη λύση, εκτός από μία ριζική ανακαίνιση που θα επιλύσει το πρόβλημα των υδραυλικών άμεσα. Απευθύνθηκα στη Dynamic Home, που είναι οι ειδικοί επαγγελματίες στις ανακαινίσεις εσωτερικών χώρων. Διαθέτουν ένα πλούσιο εργατικό δυναμικό από τεχνίτες που σίγουρα μπορούν να δώσουν λύση στο πρόβλημα μου.
Η Dynamic Home μετρά πολλά χρόνια στο χώρο των ανακαινίσεων και οι κριτικές από τους πελάτες τους είναι διθυραμβικές. Αφού συμβουλεύτηκα το site τους

https://www.dynamichome.gr/

για την ανακαίνιση μπάνιου μου, αποφάσισα να τους τηλεφωνήσω, ώστε να μου κάνουν μια προσφορά σύμφωνη με τις ανάγκες μου. Την αμέσως επόμενη μέρα είχα τον υπεύθυνο του έργου στο σπίτι μου να κάνει την αυτοψία στο χώρο μου, ώστε να γίνει πραγματικότητα η ανακαίνιση μπάνιου μου.
Με συγκεκριμένο σχέδιο που συναποφασίσαμε για τη νέα διαρρύθμιση, ώστε να εξυπηρετούνται πλήρως όλες οι ανάγκες μου, προχωρήσαμε στην παραγγελία των απαραίτητων υλικών και νέων ειδών υγιεινής.
Όταν όλα ήταν έτοιμα ξεκίνησε και η ανακαίνιση μπάνιου μου, το συνεργείο δούλευε καθ ‘ όλη τη διάρκεια της ημέρας, με μαεστρία τελείωναν μία – μία τις δουλειές και φαινόντουσαν να ξέρουν απόλυτα τι κάνουν, ώστε να μην προκαλούν ζημιές και να κινούνται εντός αυστηρού χρονοδιαγράμματος. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια των εργασιών, αντίθετα μπορώ να πω ότι η παρουσία τους ήταν ιδιαίτερα διακριτική, προσπαθώντας να μου προκαλέσουν τη λιγότερη δυνατή αναστάτωση.
Όταν τελείωσαν και μου παρέδωσαν το χώρο, δεν πίστευα στα μάτια μου. Μετά την ολική ανακαίνιση μπάνιου μου, ο χώρος μου έμοιαζε παραμυθένιος. Πρώτα απ΄ όλα, όλα λειτουργούσαν άψογα, τα νερά δεν λίμναζαν πλέον και η υγρασία είχε εξαφανιστεί. Μετά τη νέα διαρρύθμιση το μπάνιο μου προσαρμόστηκε εντελώς στις σύγχρονες προδιαγραφές και συμβιβάστηκε πλήρως με τα νέα δεδομένα της διακοσμητικής τέχνης. Όλα τα είδη υγιεινής ήταν ανθεκτικότατα και είχαν εγγύηση κατασκευαστή πολλών χρόνων, αυτό το γεγονός για εμένα αποτελεί ένα επιπλέον εχέγγυο για την ποιότητα της δουλειάς της Dynamic Home.
Επίσης, αυτό που με έκανε να ενθουσιαστώ με την εξυπηρετικότητα της Dynamic Home είναι ότι όταν υπολογίσαμε το κόστος της ανακαίνισης, κατάλαβα αμέσως το πόσο οικονομικές ήταν οι τιμές τους, αλλά και πάλι δεν μπορούσα να ανταποκριθώ άμεσα στο συνολικό κόστος και αυτοί μου βρήκαν τη λύση γρήγορα προκειμένω να με εξυπηρετήσουν. Μου πρότειναν να δώσω κάποιο ποσό σαν προκαταβολή και το υπόλοιπο να πληρώνεται σε δόσεις χωρίς την εμπλοκή τράπεζας. Δηλαδή, θα συνάπταμε ένα συμβόλαιο μεταξύ μας που θα μπορούσα να εξοφλώ το ποσό σε μηνιαίες δόσεις, χωρίς δάνειο και τόκους από την εκάστοτε τράπεζα. Οι άνθρωποι της Dynamic Home κέρδισαν από την αρχή της συνεργασίας μας την εμπιστοσύνη μου σε όλους τους τομείς της εργασίας τους.
Μετά την πολλή επιτυχημένη ανακαίνιση μπάνιου, αποφάσισα να πραγματοποιήσω και μια συνολική μεταμόρφωση στην κουζίνα μου. Στο site της Dynamic Home

https://www.dynamichome.gr/anakainisi-kouzinas/

έχουν πλούσιες επιλογές και λύσεις για κάθε τύπο κουζίνας. Μόνο αυτούς εμπιστεύομαι πλέον για οποιαδήποτε δουλειά απαιτεί η συντήρηση του σπιτιού μου.

Απάντηση