Κρήτη: Αυτός είναι ο πιο ”μάγκας” χειρουργός

0

cccccccc_504_355

Κάθε λόγο να χαμογελάει έχει ο γιατρός που βλέπετε και πρωταγωνιστεί σε μια απίστευτη υπόθεση που έρχεται από το Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου. Οι αποκαλύψεις συμπλήρωσαν τις συζητήσεις συναδέλφων του…

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί στους κόλπους της Υγείας, η είδηση με τον γιατρό φάντασμα, που ενώ είχε τοποθετηθεί στα χειρουργεία του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου και έπαιρνε κανονικά το μισθό για 8 μήνες, δεν εμφανιζόταν ποτέ. Το εν λόγω περιστατικό, έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, με τον διοικητή του νοσοκομείου, Γιάννη Τασσόπουλο, να έχει δώσει εντολή για προκαταρκτική εξέταση, ενώ έχει ήδη ενημερώσει και την ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο κ. Τασσόπουλος, κάποιος από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο, κάλυπτε τον νεαρό γιατρό ο οποίος πληρωνόταν κανονικά ενώ εργαζόταν σε νοσοκομειακό ίδρυμα της Μ. Βρετανίας. Σύμφωνα με τον Alpha, ο γιατρός είχε προσληφθεί τον Αύγουστο του 2015 και η σύμβασή του διακόπηκε τον περασμένο Μαϊο. Για 8 μήνες οι μισθοί έμπαιναν κανονικά στον τραπεζικό του λογαριασμό. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μισθό 1.320€ το μήνα που αν κανείς κάνει τον πολλαπλασιασμό, διαπιστώνει πως αυτούς τους 8 μήνες, ο χειρουργός έβγαλε 10.560€ για υπηρεσίες που δεν προσέφερε ποτέ στο Βενιζέλειο.

Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του Βενιζελείου Νοσοκομείο Ηρακλείου, εκφράζουν την αγανάκτησή τους, τονίζοντας ότι προσλαμβάνονται γιατροί φαντάσματα την ώρα που η έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού είναι αισθητή στο νοσοκομειακό ίδρυμα του Ηρακλείου. Το πρόσφατο παράδειγμα, αποτελεί μία ακόμα περίπτωση γιατρού, ο οποίος στα χαρτιά εμφανίζεται ότι κάνει κανονικά το ωράριο του και τις εφημερίες του, ωστόσο ουδέποτε έχει επισκεφτεί τον χώρο του νοσοκομείου.

Πηγή: Τηλεόραση Alpha – flashnews.gr

Leave a Reply