«Η κορούλα μου έφυγε στον ”αέρα” και κατέληξε στην παραλία»

0

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πύλου Νέσστορος, Θοδωρής Χαραμαράς μιλά για το θανατηφόρο τροχαίο: «Έφυγε πολύ νωρίς από κοντά μας» – Μάχη για τη ζωή δίνουν ο αρραβωνιαστικός της άτυχης κοπέλας, Χρήστος Καραβάς όπου ήταν και ο οδηγός του μοιραίου τζιπ καθώς και ο συνοδηγός Δημήτρης Δελούδης

Ο θάνατος είναι αναπόφευκτος για όλους μας.  Όταν όμως αναγκάζει έναν γονιό να θρηνήσει για το παιδί του, τότε μιλάμε για έναν άδικο θάνατο. Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως ένιωσε ο Θοδωρής Χαραμαράς  όταν συνόδευσε την αγαπημένη του κόρη  στην τελευταία της κατοικία.

Ένα ξεθωριασμένο  από βουή «γιατί» έβγαινε από τα χείλη συμφοιτητών, συγγενών και φίλων.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πύλου Νέσστορος, Θοδωρής Χαραμαράς  μιλά για το θανατηφόρο τροχαίο της κόρης του.

«Το κοριτσάκι μου εγώ το έχασα, από κει και πέρα δεν μάθαμε, δυστυχώς,τίποτα. Ξέρουμε ότι το τζιπ χτύπησε στο στηθαίο, πήρε μια τούμπα και τα παιδιά που ήταν πίσω και η κορούλα μου έφυγε στον αέρα και κατέληξε στην παραλία, κάτω στην αμμουδιά.Τα άλλα τα δύο τα παιδιά πήγαν μαζί με το τζιπ. Στην Κύμη  η κόρη μου έμενε μαζί με τον φίλο της και εκεί θα προχωρούσαν το βίο τους και τη ζωή τους αλλά δυστυχώς έφυγε πολύ νωρίς από κοντά μας».

Στο νοσοκομείο δίνουν τη δική τους  μάχη ο αρραβωνιαστικός της άτυχης κοπέλας, Χρήστος Καραβάς όπου ήταν και ο οδηγός του μοιραίου τζιπ καθώς και ο συνοδηγός Δημήτρης Δελούδης.

Εκτός από την Κατερίνα «έσβησαν» ο Γιάννης Κατσής και ο Τάκης Καρατζής οι οποίοι καθόντουσαν στο πίσω κάθισμα μαζί της.

Τα τρία πρόσωπα που τραυματίστηκαν θανάσιμα και «έφυγαν» άδοξα από τη ζωή

Ο μεγάλος έρωτας, οι σπουδές και το αναπάντεχο τέλος

Το δυστύχημα στην Κύμη από το οποίο έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι και δύο χαροπαλεύουν, έχει ένα ιδιαίτερο επιπλέον στοιχείο που το κάνει ακόμα πιο τραγικό αφού μέσα από αυτό το τροχαίο αποκαλύφτηκε ένας μεγάλος έρωτας.

Ένας έρωτας που έμεινε ανολοκλήρωτος, καθώς η μελαχρινή πρωταγωνίστρια «έφυγε» από τη ζωή όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αγαπημένος της, εξετράπη της πορείας του κι έπεσε στον γκρεμό.

Η όμορφη Κατερίνα Χαραμαρά, κόρη τοπικού άρχοντα της Πύλου Νέσστορος, είχε φύγει από την οικογένειά  της για να δημιουργήσει μία νέα οικογένεια στην Κύμη μαζί με τον αρραβωνιαστικό της.

Η 26χρονη βρισκόταν για χρόνια στην αχαϊκή πρωτεύουσα, καθώς σπούδαζε Πολιτικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών όπου το 2015 πήρε το πτυχίο της και ακολούθησε τον αγαπημένο της στην Κύμη.

Ο ερωτάς τους κεραυνοβόλος εξομολογούνται πρώην συμφοιτητές της Κατερίνας που την γνώριζαν από τα φοιτητικά της χρόνια και δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν είναι πια στη ζωή.

«Μόλις γνωρίστηκαν κατάλαβαν σχεδόν αμέσως πως ο ένας θα ήταν για πάντα κομμάτι του άλλου. Θα είναι πολύ δύσκολο για τον Χρήστο μόλις μάθει ότι η Κατερίνα του δεν ζει πια», λένε συγκινημένοι άνθρωποι που γνώριζαν το ζευγάρι.

Είχαν σκοπό σύντομα να παντρευτούν και να δώσουν τον όρκο της αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης και μόνο ο θάνατος θα μπορούσε να τους χωρίσει… Αυτή η διαολεμένη μοίρα που δεν τους άφησε να εκπληρώσουν τα όνειρά τους αφού πρόσταξε το θάνατο να πάρει στην αγκαλιά του την Κατερίνα. Και τον πρόσταξε με τέτοιο τρόπο ώστε εκείνος που την έσπρωξε άθελά του στην αγκαλιά του να είναι ο πολυαγαπημένος της Χρήστος.

πηγη

Leave a Reply