Το… «κορμί» των Ολυμπιακών Αγώνων

0

f90b7885cf4a11d38199a9ed58732a03_XL

Θα φάνταζε τουλάχιστον παράξενο να μην εκμεταλλευτεί η Βραζιλία όλα τα… «όπλα» της στην προσπάθεια να διοργανώσει την πλέον φαντασμαγορική τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων στο Ρίο. Κι ευτυχώς ορισμένοι στην οργανωτική επιτροπή σκέφτηκαν σωστά και επέλεξαν ακόμα ορθότερα!

Έτσι οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Βραζιλίας θα έχουν λίγη από τη λάμψη της διασημότερης Βραζιλιάνας, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα βραζιλιάνικων εφημερίδων αλλά και της πάντα καλά ενημερωμένης σε τέτοια θέματα βρετανικής Daily Mirror, το διάσημο “υπερ-μοντέλο” Ζιζέλ Μπούντχεν θα έχει έναν «σέξι πρωταγωνιστικό ρόλο» – όπως περιγράφεται – στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων.

gisele-bundchen

Ακόμη βεβαίως δεν έχει γίνει γνωστό το τι ακριβώς θα κάνει το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου στην τελετή αν και το περιοδικό Vogue ανέφερε σε σχετικό δημοσίευμα ότι θα υπάρχει μία «φουτουριστική» πασαρέλα στην οποία θα περπατήσει η εκρηκτική Βραζιλιάνα, η οποία καίτοι έχει επίσημα αποσυρθεί από την πασαρέλα δεν παύει να είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες στον πλανήτη…

gisele-bundchen-3-435

Gisele

Leave a Reply