Κόρινθος: Υπέκυψε ο άστεγος που έσωσαν αστυνομικοί από φωτιά

0

download-5

Η Ασφάλεια ανέλαβε να εξακριβώσει την ταυτότητά του, ενώ διενεργεί έρευνα παράλληλα με το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής

Δεν άντεξε ο οργανισμός του νεαρού άστεγου που απεγκλωβίστηκε το πρωί της Κυριακής χάρη στην αυτοθυσία των ανδρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. από το φλεγόμενο ακατοίκητο σπίτι στο κέντρο της Κορίνθου, στο οποίο είχε βρει προσωρινό καταφύγιο.

Ο άτυχος άνδρας, που παραμένει αγνώστων στοιχείων, υπέκυψε στο νοσοκομείο Κορίνθου εξ αιτίας των εκτεταμένων εγκαυμάτων που είχε υποστεί. Η Ασφάλεια ανέλαβε να εξακριβώσει την ταυτότητά του, ενώ διενεργεί έρευνα παράλληλα με το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής για τα αίτια που προκάλεσαν την φονική πυρκαγιά.

Ο περίπου 30 χρόνων νεαρός είχε βρεθεί με χαμένες τις αισθήσεις του από την εισπνοή καπνού, από τους αστυνομικούς οι οποίοι μπήκαν αψηφώντας τον κίνδυνο στο κτίριο που είχε τυλιχτεί ξαφνικά στις φλόγες για να δουν αν είχε εγκλωβιστεί κάποιος. Η πυρκαγιά, που προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο ακατοίκητο, σβήστηκε τελικά από τέσσερις πυροσβέστες που έφτασαν με δυο οχήματα.

πηγη

Leave a Reply