Κορδώσης: Ο δήμαρχος να σταματήσει να φέρεται σαν εκπρόσωπος του Κούγια

3

kordosis

Ο Χρήστος Κορδώσης εξηγεί τους λόγους της αντίθεσης με τη μεθόδευση της συμφωνίας με τον Αλ. Κούγια για την Παναχαϊκή, το γήπεδο και την κόντρα με τους Πατρινούς.

3 COMMENTS

 1. Την Παναχαϊκή τη ρωτήσατε;
  Τον αθλητικό νόμο τον κοιτάξατε;
  Απαγορεύεται να φύγει η έδρα από την Πάτρα. Απαγορεύεται να αλλάξει χρώματα. Απαγορεύεται να αλλάξει σήμα. Απαγορεύεται να αλλάξει όνομα.
  Ακούσατε μόνο ότι σας είπε ο Κούγιας; Χωρίς έλεγχο; Ισολογισμούς είδατε; Χρέη σε ερασιτεχνική, σε δημόσιο, σε ΙΚΑ, σε τρίτους . Παίκτες ρωτήσατε; Ιδιοκτήτες ακινήτων που νοικιάζουν σε παε, Ιδιοκτήτες γραφείων; Ξενοδοχεία; Εστιατόρια; ΔΕΗ; νερά; Υπαλλήλους ΠΑΕ; Προμηθευτές; Για προσφυγές μάθατε τίποτα; Κατασχέσεις; Σας είπε δε χρωστάω πουθενά και τον πιστέψατε;
  Κοιτάτε μόνο τι θα κερδίσετε εκμεταλλευόμενοι ομάδα άλλων; Δεν έδιωξε την ομάδα κανείς από την Πάτρα. Το πίέζουν να πληρώσει τα χρέη του, να πουλήσει την ΠΑΕ και να πάει στην ευχή του θεού.
  Και εσείς αρπάζετε την ομάδα και του δίνετε και την ευκαιρία να μην πληρώσει τίποτα;
  Καλά ξεμπερδέματα

 2. Καλά, την Παναχαϊκή τη ρωτήσατε; Τον αθλητικό νόμο το διαβάσατε; Αυτό που πάει να κάνει το απαγορεύει ρητά. Ούτε να αλλάξει εδρα μπορεί, ούτε όνομα, ούτε χρώματα, ούτε σήμα. Ισολογισμούς της ΠΑΕ κοιτάξατε, Τα χρέη στην Ερασιτεχνική; τα χρέη σε δημόσιο και ΙΚΑ που ο ίδιος είπε πέρυσι για πάνω από 800 χιλιάδες; Τα χρέη σε τρίτους; σε ιδιοκτήτες σπιτιών, Γραφείων, ΔΕΗ, νερά, σε παίκτες; σε ξενοδοχεία; σε εστιατόρια; σε προμηθευτές; Για προσφυγές; κατασχέσεις; μάθατε τίποτα; Προσπαθεί η Παναχαϊκή να τον αναγκάσει να πληρώσει και εσείς του δώσατε σανίδα σωτηρίας; Είναι εξυπνάδα αυτό; Επειδή νομίζετε ότι θα σας αφήσει κανένα φράγκο εκμεταλλευόμενοι ομάδα άλλων; Καλά ξεμπερδέματα.

 3. αστον να δουμε απο που θα παρει αδειοδοτηση φετος ο κουγιας να παιξει τηρει το γηπεδο της κορινθου προδιαγραφες UEFA?

Leave a Reply