Κοντά στο δολοφόνο του 14χρονου οι αστυνομικές αρχές

0

Αστυνομικοί οδηγούν ένα από τους καταληψίες με χειροπέδες στην κλούβα μετά την  απώθηση των  απεργών συμβασιούχων που είχαν καταλάβει  την είσοδο του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

Μπορεί να μην έχουν περάσει πολλές ώρες από την αποκάλυψη της στυγερής δολοφονίας του 14 χρονου στο χωριό Γέφυρα της Θεσσαλονίκης και οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται στα ίχνη του δολοφόνου.

Από τα μέχρις στιγμής στοιχεία, ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε το μικρό αγόρι είναι ερασιτεχνικός. Μάλιστα ο δράστης, άφησε στον τόπο του εγκλήματος το μαχαίρι του φόνου, καθώς δεν σκέφτηκε να το εξαφανίσει. Παράλληλα, εντοπίστηκε ξένο γενετικό υλικό στα νύχια του 14χρονου, με βάση το οποίο γίνεται σαφές ότι υπήρξε πάλη ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αυτό που προκαλεί θλίψη είναι το γεγονός πως το άψυχο κορμί του 14χρονου, εντόπισε ο πατέρας του παιδιού, το οποίο συνόδευε τον 14χρονο μετά την αποχώρηση του από το αναψυκτήριο, καθώς αυτός ήταν που βρήκε το άψυχο κορμί του φίλου του παιδιού του.

Από την άλλη πλευρά, οι άνδρες του τμήματος Εγκληματολογικών ερευνών έχουν στην κατοχή τους και το περιεχόμενο μιας κάμερας κλειστού κυκλώματος, η οποία είναι τοποθετημένη σε σπίτι, από το οποίο πέρασε ο 14χρονος.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ένας από τους φίλους του 14χρονου, μαζί με τους γονείς του, οδηγήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να δώσουν καταθέσεις.

πηγη

Leave a Reply