Κοινωνικό έργο από τον ΑΟ Μαψου

0

image

Η ποδοσϕαιρική ομάδα Α.Ο. ΜΑΨΟΥ με σύμϕωνη εντολή του προέδρου και του Δ.Σ. εν όψει των Χριστουγέννων ξεκινάει μια εκστρατεία για την βοήθεια κατά το μέγιστο δυνατόν σε οικογένειες και άτομα που έχουν πραγματικά ανάγκες.

Έχουν ενημερωθεί οι παίχτες της ομάδας και κάνουμε έτσι ανοιχτό κάλεσμα σε όλες τις ομάδες και ϕιλάθλους που ενδιαϕέρονται να συμμετάσχουν στην βοήθεια αυτή. Σκοπός μας είναι να προσϕέρουμε σε ανθρώπους που και σε αυτές τις γιορτές δεν θα έχουν ούτε τα αναγκαία. Παρακαλούμε όσοι παίκτες και ϕίλαθλοι έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν ϕέρντοντας τρόϕιμα μακράς διαρκείας, ρούχα που πλέον δε χρειάζονται ή παιχνίδια να τα ϕέρουν στα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες (το γήπεδο του ΑΟ ΜΑΨΟΥ την περίοδο αυτή είναι στο Σολωμό) κάθε Κυριακή ή σε γήπεδα που διεξάγονται αγώνες άλλων ομάδων που ενδιαϕέρονται να βοηθήσουν.

Ειναι σημαντικό να δείξουμε ότι το ποδόσϕαιρο είναι ένα πραγματικά κοινωνικό και όχι οικονομικό άθλημα και πρέπει εμείς που το αγαπάμε να το δείξουμε έμπρακτα.

Για συντονισμό με τις υπόλοιπες ομάδες που ενδιαϕέρονται είμαστε στη διάθεσή σας στο aomapsou@hotmail.gr και στο 6973084062
Από το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Leave a Reply