Κοινωνικά συσσίτια στο δήμο Κορινθίων

0

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ - ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ

      Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορινθίων της 4ηςΦεβρουαρίου 2015, μετά από αίτημα του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κορινθίων, ομόφωνα παραχωρήθηκαν  σε πρώτο στάδιο δύο καταστήματα της δημοτικής αγοράς Κορίνθου, προκειμένου να στεγαστούν και  να λειτουργήσουν τα  κοινωνικά συσσίτια  στην πόλη μας.

     Είναι σημαντικό, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, να προσφέρουμε βοήθεια στους συνανθρώπους μας, αφού όλο και μεγαλύτερα τμήματα του πληθυσμού  οδηγούνται στην  ανεργία και στον κοινωνικό αποκλεισμό.

Μετά το Κοινωνικό Παντοπωλείο που ήδη λειτουργεί στην Κόρινθο και με κύριο μέλημα μας τη κάλυψη τουλάχιστον των βασικών αναγκών των συμπολιτών μας, θα συνεχίσουμε και θα διευρύνουμε την προσπάθεια μας,  με  στόχο  να μη βρεθεί κανείς  Κορίνθιος  μόνος του στη κρίση.

Γι΄ αυτό τον λόγο, ο Δήμος Κορινθίων και το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής, καθημερινά θα μοιράζουν φαγητό σε εκείνους τους συμπολίτες μας, οι οποίοι ζουν σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας και εξαθλίωσης, χωρίς οι  ίδιοι να μπορούν να εκπληρώσουν όχι μόνο τις ημερήσιες ανάγκες τους,  αλλά κυρίως, χωρίς να έχουν ένα πιάτο φαγητού στο τραπέζι τους.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος λοιπόν, θα μπορεί ν’ απευθύνεται για περισσότερες πληροφορίες  καθώς και για τα κριτήρια επιλογής των ωφελούμενων, στο τμήμα  Κοινωνικής  Πολιτικής του Δήμου Κορινθίων, στο τηλ. 27413-61022 και στο γραφείο Διεύθυνσης του Κέντρου Κοινωνικής  Πολιτικής   του Δήμου,  στο τηλ.   27410-25717.

Leave a Reply