Κοινό «μέτωπο» κατά του συστήματος

0

Κοινό «μέτωπο» κατά του συστήματος

Κοινό μέτωπο αποφάσισαν να συγκροτήσουν ο Ιβάν Σαββίδης, ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Δημήτρης Μελισσανίδης προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα κακώς κείμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με πρωτοβουλία του Ιβάν Σαββίδη έγιναν διαδοχικές συναντήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Δημήτρη Μελισσανίδη και συζήτησαν την κοινή γραμμή δράσης προκειμένου να χαράξουν τη δική τους πορεία στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στις συναντήσεις συζητήθηκε ακόμα και η ακραία πρόταση για αποχώρηση του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ από το προσεχές πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, αν πρώτα δεν αλλάξει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Βεβαίως αυτή είναι μια πρόταση που προς το παρόν μένει στη θεωρία και θα συζητηθεί πιο διεξοδικά το επόμενο διάστημα ανάλογα και με τις εξελίξεις που θα υπάρχουν.

Πέραν των συναντήσεων που είχε ο Σαββίδης με τους Αλαφούζο και Μελισσανίδη, οι τρεις άνδρες είχαν επαφές από νωρίς για συμπόρευση των ομάδων τους «εναντίον του συστήματος και της εγκληματικής οργάνωσης που δρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο», όπως χαρακτηριστικά τόνισαν.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να καλέσουν και άλλες ομάδες να ταχθούν στο πλευρό τους, έτσι ώστε το ανεπίσημο «μπλοκ» που έχουν συστήσει να γίνει ακόμη πιο ισχυρό.

Το ραντεβού Σαββίδη-Αλαφούζου

Το ραντεβού του Σαββίδη με τον Αλαφούζο προηγήθηκε. Οι δύο άνδρες μίλησαν για την κατάσταση στην ελληνική διαιτησία, την ΕΠΟ αλλά και για την κωλυσιεργία που έχει παρατηρηθεί σε δικαστικά ζητήματα.

Μάλιστα οι Σαββίδης και Αλαφούζος αναζητούν τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσουν να «πιέσουν» καταστάσεις έτσι ώστε η δικαιοσύνη να προχωρήσει στο έργο της και να διαλευκάνει την υπόθεση.

Συμφώνησε και ο Μελισσανίδης

Λίγες ώρες αργότερα, ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον οποίο και ενημέρωσε για την επαφή του με τον Γιάννη Αλαφούζο και ουσιαστικά συμφώνησαν και οι τρεις για το πως θα κινηθούν από κοινού στα θέματα που είναι ανοικτά με την ΚΕΔ, την ΕΠΟ και δικαστικό μετωπο με την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Leave a Reply