Κερδίστε  ένα όμορφο Ανοιχτήρι από την MenuΗ Menu είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες και πετυχημένες εταιρίες παραγωγής ειδών design της Δανίας. Πίσω από κάθε προϊόν της υπάρχει το όραμα ενός σχεδιαστή που μελέτησε τις προδιαγραφές ώστε το αντικείμενο να είναι κομψό, χρηστικό και καινοτόμο. Από το 1979 η Menu συνεχώς εξελίσσεται με έμφαση στην πρωτοτυπία, την υψηλή αισθητική και την αρτιότητα των σχεδίων της.

Το ανοιχτήρι κρασιού της Menu έχει άνετη λαβή με πρακτικό σχήμα που διευκολύνει την αφαίρεση του φελλού από τα μπουκάλια σας. Κομψό και λειτουργικό, ελαφρύ και άνετο στο κράτημα, έχει εργονομικό σχήμα που χαρακτηρίζεται από καμπύλες και σταθερότητα στην κεφαλή. Ο φελλός αφαιρείται χωρίς κόπο, δημιουργώντας μία καλαίσθητη παρουσίαση του κρασιού σας.

Το Design Is This αποτελεί μια διαρκώς ανανεούμενη πηγή ιδεών που προσφέρει σπάνια και πρωτότυπα είδης διακόσμησης σπιτιού, αξεσουάρ μόδας και εργαλεία κουζίνας τα οποία είναι δύσκολο να βρει κανείς σε παραδοσιακά καταστήματα. Αντικείμενα υψηλής αισθητικής, σχεδιασμού και ποιότητας, έτοιμα να ομορφύνουν την καθημερινότητά μας, κοινός παρονομαστής των οποίων παραμένει η πρωτοπορία, η κατασκευαστική αρτιότητα και το ξεχωριστό design.