Κέιτ Άπτον-Σαρλότ Μακκίνι: Μάχη στήθος με στήθος για το ποια τρώει καλύτερα το μπέργκερ

0

kate-upton-charlotte-mckinney-burger-diafimisi-1-700x427

Η μία είναι αυτή που μας άνοιξε μια νέα πόρτα. Η άλλη έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως επίγονος της. Κακώς. Δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε ανούσιες συγκρίσεις. Υπάρχουν και οι δύο και έχουν βάλει σκοπό να μας προσφέρουν την οπτική απόλαυση. Κέιτ Άπτον και Σαρλότ Μακκίνι έχουν κοινά χαρακτηριστικά και σίγουρα κάποιος εκεί έξω θα έχει σκεφτεί να ενώσει τις δυνάμεις τους. Μια ένωση που θα καταργούσε την βαρύτητα.

Προς το παρόν πάντως οι δυο τους ήρθαν αντιμέτωπες. Όχι με φυσική παρουσία. Πίσω στο 2012 η Κέιτ Άπτον είχε κάνει μια διαφήμιση για μεγάλη αλυσίδα μπεργκεράδικων. Μέσα σε ένα αυτοκίνητο άνοιγε το στόμα της και δάγκωνε τα μπέργκερ, ενώ οι σάλτσες έτρεχαν στο πρόσωπο της. Πριν μερικούς μήνες η Σαρλότ Μακκίνι έκανε την ίδια διαφήμιση για την ίδια αλυσίδα με λίγο διαφορετικό κόνσεπτ. Κυκλοφορώντας με μπικίνι κάνει τα πάντα γύρω της να σταματούν και στο τέλος δίνει μια έμπειρη δαγκωματιά στο μπέργκερ.

Οι δύο διαφημίσεις ή τα δύο κορίτσια συναγωνίστηκαν σε μια μάχη στήθος με στήθος και η Σαρλότ κέρδισε με διαφορά. Το βίντεο της Κέιτ έχει μόλις 3 εκατομμύρια views, ενώ της Σαρλότ έπιασε 12άρι. Πάντως το δίλημμα είναι σπαζοκεφαλιά. Δεν είναι εύκολο να επιλέξεις. Ένα είναι το σίγουρο: αυτές τις κοπέλες θα ήθελες να τις ταΐζεις διαρκώς!

Leave a Reply