Κεγκέρογλου: «Να μας πει ο Τσακαλώτος τι εννοεί»

0

unnamedΠαρέμβαση κατά του Υπουργού των Οικονομικών έκανε χθες ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος είπε ότι θέλει από τον κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο να απαντήσει στην Ολομέλεια τι εννοεί ότι δεν γνωρίζει αν η Κυβέρνηση έκανε το σωστό.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσακαλώτος στην εισήγησή του στην Ολομέλεια εξέφρασε αμφιβολίες για το αν η απόφασή του να υπογράψει τη συμφωνία ήταν η σωστή.

Λίγο αργότερα, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου κάλεσε τον υπουργό Οικονομικών πίσω στην αίθουσα, ώστε να ζητήσει από όλο το Σώμα να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο, ως είθισται. Τόσο ο κ. Κεγκέρογλου, όσο και η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, δυσανασχέτησαν επί της απουσίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από την Ολομέλεια, καλώντας και τους δύο να τοποθετηθούν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

«Ο κ. υπουργός δεν είναι βέβαια τούτη την ώρα στα έδρανα, αλλά απευθύνθηκε στους βουλευτές εκφράζοντας τον προβληματισμό του για το αν έκανε το σωστό. Δεν απευθύνθηκε στο Σώμα», τόνισε ο κ. Κεγκέρογλου.

Leave a Reply