Κε Σοιμπλε δεν θα σας περάσει…..

0

DSC00124

Φίλες και φίλοι,
Στον αληθινό κόσμο, η αλήθεια είναι μία. Ζητάμε δανεικά και οι δανειστές προβάλλουν προβλήματα αξιοπιστίας…
Όμως και να θέλεις να διαφωνήσεις δεν μπορείς, όταν η περίφημη Ελληνική πρόταση που παρουσίασε η Κυβέρνηση για συζήτηση, είναι ακριβώς το σχέδιο που καταψήφισε με ΟΧΙ ο Ελληνικός Λαός.
Και να θέλεις να διαφωνήσεις δεν μπορείς, όταν 15 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ δηλώνουν ότι επειδή ψήφισαν το Σάββατο δεν σημαίνει ότι θα ψηφίσουν τους εφαρμοστικούς Νόμους……
Και να θέλεις να διαφωνήσεις δεν μπορείς όταν οι μεταρρυθμίσεις που υποσχέθηκαν οι προηγούμενες Ελληνικές Κυβερνήσεις, στο σύνολό τους, δεν αντιμετωπίστηκαν από την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού σαν αναγκαιότητα αλλά σαν έγκλημα που έκαναν οι πολιτικοί κατά της Πατρίδας.
Και να θέλεις να διαφωνήσεις δεν μπορείς, όταν επίσημα Κυβερνητικά χείλη δηλώνουν με τσαμπουκά και χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες ότι δεν θα πληρώσουν στο ΔΝΤ τις δόσεις του Ιουνίου….
Και να θέλεις να διαφωνήσεις δεν μπορείς, όταν επί χρόνια ζούσαμε με δανεικά, κοροϊδεύαμε τους πάντες και κρύβαμε από τον Ελληνικό Λαό ότι στην πραγματικότητα ξοδεύαμε πιο πολλά από όσα βγάζαμε και ότι τελικά όταν ερχόταν η ώρα παρακαλούσαμε κάποιον να πληρώσει τη διαφορά τον οποίο μετά βρίζαμε και από πάνω ως τοκογλύφο….
Και να θέλεις να διαφωνήσεις δεν μπορείς, όταν με όχημα τις πελατειακές σχέσεις και τον κομματισμό, καλύπταμε διαχρονικά, ακόμα και με τη σιωπή μας,την κλοπή της Δημόσιας περιουσίας…
Ναι λοιπόν για όλα τα παραπάνω την ύστατη αυτή ώρα και να θέλεις να διαφωνήσεις δεν μπορείς, για αυτό και καταλαβαίνω τον κ Τσίπρα και το επιτελείο του που ειλικρινά πλέον, ανεξάρτητα των όποιων ευθυνών του, προσπαθούν τούτη την ώρα να σώσουν την Πατρίδα.
Εύχομαι λοιπόν ειλικρινά να το καταφέρουν και να γυρίσουν στην Ελλάδα με συμφωνία. Για τα μεταξύ μας έχουμε καιρό….
Και όσον αφορά τον κ Σόιμπλε, στην σύγχρονη ιστορία των Ευρωπαϊκών Διεθνών Σχέσεων, υπήρξαν αρκετοί με ακραίες θέσεις. Ευτυχώς όλοι τους μνημονεύονται για τις θέσεις τους και όχι για τα αποτελέσματα που είχαν οι πολιτικές τους στη διαμόρφωση της σημερινής Ευρώπης.
Κε Σοιμπλε δεν θα σας περάσει…..

Γιωργος Παπαγεωργιου

Leave a Reply