Κατέβασαν Τουρκική σημαία απο τη διώρυγα στελέχη της Πατριωτικής Κίνησης Κορινθιων

12

image

Σε μία ακτιβιστική πράξη διαμαρτυρίας προέβη σήμερα η Πατριωτική Κίνηση Κορίνθιων Πολιτών μεσω του επικεφαλή της Στάθη Μπούκουρα στην περιοχή της διωρυγας.
Ο πρώην βουλευτής παρέα με στελέχη της πατριωτικής κίνησης κατέβασε τουρκική σημαία που ανεμιζε και γινόταν ορατή από όσα καράβια περνούσαν τον Ισθμό.
Τα αίτια της πράξης αυτής ως τώρα δεν έχουν γίνει γνωστα αν και Όλοι φανταζόμαστε τους λόγους….
Το βίντεο το αλιευσαμε από λογαριασμό μέλους της Κινησης.

12 ΣΧΟΛΙΑ

 1. πατριωτική κίνηση ο φασίστας ο μπουκουρας με τους αλήτες του ..
  έξω οι φασιστες από την χωρα ..

   • πατριώτες του κώλου..
    βρομερές σκουληκαντέρες ..

   • προδότες της χωρας ..
    ανθελληνικά σκουλικια ..

   • γαμω το σπιτι σας τραμπουκοκνιτοφασιστες του Περισσου

   • Πολύ χαμηλά κατεβαίνεις!!!!

  • Ετσι, δώστε… και ο ένας και ο άλλος τα ίδια λέτε. Μπορεί να είστε σε αντίθετα άκρα της συζήτησης, αλλά παραμένετε στα άκρα. Ούτε με τον ένα, ούτε με τον άλλο θα πάμε μπροστά. Συνεχίστε ντε, πλάκα έχει. Τι θα γίνει, σε λίγο θα κλείσετε και ραντεβού για να πάτε να πλακωθείτε σαν 15χρονα στα περιβολλάκια;

   • δεν βγαίνω ραντεβού μ αγνώστους .. ?

   • Σε βολεύει να γράφεις τέτοια για να μην έρθεις σε αντιπαράθεση με την ΧΑ της οποίας τα ποσοστά ανέβηκαν με τις πολιτικές που ακολούθησαν ο ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ κλπ. Να ξέρεις όμως ότι όποιος πατάει σε δυο βάρκες ή πνίγεται ή αναγκαστικά πάει ΔΕΞΙΑ ( δηλ στη ΧΑ) !!!

 2. Αυτό έγινε προ μηνών Τώρα το πήρατε χαμπάρι;;;;; Επειτα ποια “”στελέχη””;;; ΕΝΑΣ ήταν και μοναδικός!!! Οπως λέμε <> Επίσης τέτοιες “”””Πατριωτικές κινήσεις της πλάκας έχουμε δει πολλές. Την Γερμανική σημαία δεν τόλμησε να την κατεβάσει γιατί σαν εθνικόφρων γερμανόφιλος προτιμάει να μας καταλάβουν οι Γερμανοί. Τέλος Τα βράδια πιστεύω θα βλέπει όλα τα Τούρκικα σίριαλ της τηλεόρασης αλλά κρυφά!!!.

Απάντηση